ДБP затримало колишнього одеського воєнкома

12
3

В суботу йому оголосили про підозру у незаконному збагаченні на сотні мільйонів гривень та в умисному ухиленні від несення служби.

Працівники ДБР спільно з прокурорами Офісу Генпрокурора затримали колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Колишній посадовець намагався втекти від слідства, при цьому він використовував елементи конспірації – змінював номери телефонів, автомобілів, місце розташування тощо.

Два дні тривали активні пошуки й, з рештою, в результаті комплексних оперативно-слідчих заходів його було виявлено та затримано у Києві.

Враховуючи намагання колишнього воєнкома сховатися від правосуддя, працівники ДБР проситимуть суд залишити його під вартою без можливості внесення застави.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

С
Свідомий

хай подохне брехун бо йуля також "помирала" на нарах і не здохла і свинарчук теж тіпо подихав...а сракаашвілі все роками от-от тіпа помре та не помирає-ж ніяк ...як за грати садять так зраз всі чинуші-хрюші тіпа помирати починають...- клоуни ви б*ядь! за злочини ніякі застави влада не повинна брати за злодіїв і покарання повинно бути невідворотним незважаючи на чини починаючи з президента і до простих громадян порушників!!!

Й
йоні

це затримання?це бесіда, вже мав лежати лицем в асфальт, вкрав мільярд гроши, хуже вбивства

З
За

Кіно!!!

Читайте також