Де і як робити онлайн-ставки на футбол в Україні

5
0

Перегляд футбольних матчів – один з найулюбленіших видів розваг шанувальників спорту. Глядацькі емоції підвищуються в рази, якщо паралельно оформити парі на перемогу команди, за яку вболіваєш.

Але щоб поставити ставку на футбол, необхідно знайти онлайн-букмекера, який надає якісні беттінгові послуги та має гарну репутацію в плані надійності та відповідальності. В Україні такою компанією є Паріматч, що була заснована в Києві ще в 1994 році.

Чому варто віддати перевагу букмекерській компанії Паріматч

Для вітчизняних вболівальників перший мотив ставити саме в БК Parimatch полягає в тому, що це українська компанія. Вона діє на основі ліцензій, що були видані Національною комісії з регулювання азартних ігор та лотерей у 2021 році. Окрім того, букмекер має офіційну адресу київського офісу, куди можна звернутися при наявності будь-яких претензій. Також компанія дотримується політики соціальної відповідальності – підтримує спортивні асоціації, дитячо-юнацький спорт, взаємодіє з Міністерством освіти та науки у сфері розвитку шкільної тренувальної інфраструктури.

Для відвідувачів офіційного порталу букмекера ключовими стануть наступні переваги:

  • зручний та естетично оформлений сайт, а також можливість встановлення мобільного додатку;
  • проста і швидка реєстрація персонального аккаунту;
  • широкий вибір представлених спортивних подій, особливо футбольних;
  • деталізований розпис матчів, де можна знайти десятки варіантів парі на різні статистичні виміри гри.

Українським користувачам зручно користуватися послугами вітчизняного букмекера ще й з тієї причини, що на сайті представлені доступні в країні платіжні інструменти. Обравши будь-який спосіб грошових переказів, вдасться швидко поповнити баланс чи отримати виграш.

Як шукати необхідні футбольні поєдинки на сайті Parimatch

Для пошуку конкретних поєдинків радимо використовувати зручну систему розділів і фільтрів, створену на офіційному сайті букмекера. Шукайте необхідні матчі з використанням наступних опцій:

  • за часом початку гри;
  • в «Найближчих матчах» чи в розділі Live;
  • у найпопулярніших турнірах (топові європейські ліги, єврокубки, континентальні й світові чемпіонати тощо);
  • ігри збірних у відбіркових змаганнях та товариських зустрічах;
  • першості різних країн – перелік надано в алфавітному порядку.

Результати та статистика матчів, що завершилися, представлені в основному меню сайту. Звіряйте з цією інформацією оформлені парі.

Основи аналізу футбольних матчів

Щоб робити вдалі ставки, варто детально вивчити базові вимоги до аналізу майбутніх футбольних поєдинків. Найважливішими параметрами тут вважаються:

  • порівняння сил, статусу суперників – визначення фаворита та аутсайдера;
  • турнірна мотивація команд – який з колективів докладе максимум зусиль для перемоги;
  • оптимальні склади – наявність травмованих, дискваліфікованих виконавців;
  • перевага домашнього стадіону;
  • тактика гри, якої дотримується той чи інший тренер.

Необхідно врахувати цілий комплекс факторів, але обов'язково також дослідити й передматчеву статистику. В цьому допоможе розділ «Центр аналітики», що розмішений в головному меню на порталі Parimatch.

Правила відповідальної гри

Роблячи ставки на футбол, не забувайте про принципи відповідальної гри та фінансової дисципліни. Ніколи не піддавайтеся вболівальницьким емоціям і не ставте критичні для себе суми. Не грайте на гроші, що необхідні для інших цілей. Пам'ятайте, що беттінг – це лише розвага, але аж ніяк не спосіб заробітку. Також не грайте безперервно, адже це може викликати ігроманію. Ставки на спорт приносять насолоду та відпочинок, якщо ставитися до них відповідально.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також