Де і скільки грошей «поділи не туди»

14
0

З’ясувало КРУ

Контрольно ревізійне управління виявило, що торік 11 млн. грн. втрачено через фінансові порушення. З цієї суми нецільові витрати державних ресурсів становлять 1,4 млн. грн., незаконні витрати — 7,7 млн. грн., недостачі — 489 тис. грн. Окрім того, працівниками КРУ протягом минулого року виявлено фінансових порушень, що не призвели до збитків, на загальну суму 54,7 млн. гривень.

Найбільше з грошима «намудрували», за даними ревізій, у Хустському міськвиконкомі, Чопській міській раді, відділі капітального будівництва Ужгородської міськради та Свалявській РДА. Зокрема, Хустський міськвиконком витратив 27 тис. грн. на ліквідацію наслідків лиха, які не підтверджено документами, а вартість зроблених робіт завищено на 13,3 тис. грн.

У Чопській міській раді переплатили 38 тисяч гривень приватному підприємцю за роботи з відновлення, реконструкції тротуарів, дитячих майданчиків, місць стоянки автотранспорту, зелених зон Чопа. Крім того цей підприємець завищив обсяги та вартість виконаних робіт на 15 тис. грн.

На 360 тис. грн. порушень виявлено в діяльності Хустської гімназії-інтернату, на 306 — в Закарпатському інституті підвищення кваліфікації педагогічних кадрів, на 1,2 млн. грн. у відділі освіти Свалявської РДА. Від півсотні тисяч до півмільйона порушень у галузі культури, більше ніж на 3 млн. грн. в медичних закладах, ще на 3,5 млн. грн. у житлово-комунальній сфері, повідомив кореспондент ЗІА «Простір».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також