Де краще купувати ювелірні вироби: скористаємося досвідом багатих та знаменитих

76
0

Людство завжди з трепетом і хвилюванням ставилося до коштовностей: вони манили і звали за собою. Для когось прагнення до їхнього володіння ставало нав'язливою ідеєю і зводило з розуму. Інші використовували сяйво благородного каміння та ювелірних прикрас як дороговказну зірку, яка показувала їм шлях до слави та багатства.

Дорогоцінності ставали символом любові та мірилом влади, зводилися на п'єдестал як об'єкти поклоніння або просто уособлювали людські емоції та почуття. Їхня безмовність часом промовистіша за безліч промов — прикраси часто ставали мимовільними свідками (а то й причиною) нестримного напруження пристрастей, шалених емоцій, несподіваних поворотів ходу історії.

Недарма люди намагаються зберігати їх як сімейні реліквії та передавати з покоління до покоління. На щастя, сьогодні для володіння новими шедеврами творчості ювелірів немає потреби вирушати у військовий похід та поповнювати свою скарбницю здобутими трофеями. Досить відвідати найближчий бутік прикрас та вибрати одне чи кілька ювелірних виробів із колекцій відомих світових брендів. Саме так роблять багаті та знамениті — зірки кіно та шоу-бізнесу, представники істеблішменту, володарі блакитної крові та найзаможніші бізнесмени. Давайте розберемося, чому купувати коштовності найвигідніше і найзручніше в хорошому ювелірному бутіку з бездоганною репутацією.

Зірки знаються на сяйві дорогоцінного каміння і блиску благородних металів

Взагалі купувати коштовності можна з різною метою:

  • Щоб інвестувати вільні фінансові ресурси — ювелірні прикраси не підвладні часу, обвал курсу, подібно до акцій, та інші неприємності такого способу зберігання коштів не страшні. До того ж якісні ювелірні прикраси — ліквідний товар, поціновувачі якого ніколи не переведуться.
  • Для поповнення сімейної колекції - кожна династія, що поважає себе, має власні реліквії, що передаються з покоління в покоління.
  • Як дорогий і гідний подарунок членам сім'ї, родичам і друзям, а також людям, які викликають повагу.
  • Під враженням від майстерності ювелірів, адже багато прикрас — просто неперевершені витвори мистецтва, володіти якими стає честю для кожного.

Зірки першої величини сяють на червоних доріжках в прикрасах від провідних світових брендів. Звичайно, коштовності їм представляють безкоштовно в рекламних цілях для показу на церемоніях відкриття та закриття кінофестивалів, при врученні всіляких престижних премій та нагород, на представницьких світських раутах та різних офіційних заходах. Однак це не означає, що відомі люди не купують коштовності. Адже вони також опиняються в полоні їхньої магії і хочуть отримати у свої колекції шедеври, що сподобалися. Тільки звернення в бутік, що безпосередньо співпрацює з найпопулярнішими світовими ювелірними будинками, дозволяє бути впевненим у високій якості та справжності всіх представлених коштовностей, відразу після їх появи знайомитися з новими колекціями, підібрати прикраси у відповідність до єдиного стилю, бути в курсі актуальних трендів та модних. тенденцій, скористатися послугами професійного сертифікованого геммолога та ювелірного ательє. Повірте, зірки розуміються на коштовностях — то чому б не наслідувати їх приклад?

Ювелірний бутік — немов театр, де панує особлива атмосфера

Прикраси купують не поспішаючи, без метушні та звернення уваги на повсякденні зовнішні подразники. Похід до ювелірного бутіка — це як відвідування театру. Коли гасне світло, і піднімається завіса, людина залишається наодинці зі своїми відчуттями та сприйняттям майстерності артистів. Так і при покупці дорогих коштовностей важливо спокійно проаналізувати переваги виробу, що сподобався, постаратися побачити трохи більше і далі. Мій дід казав мені свого часу, що купуючи перший перстень у колекцію сімейних коштовностей, він уявляв, як його майбутній син, а потім онук будуть милуватися його красою та грою світла. Сьогодні моїх діда і батька, на жаль, уже немає в живих. Але, пильно вдивляючись у одягнений на свій палець перстень, мені іноді здається, що я стикаюся з поглядом минулого. З якого на мене дивиться мій дід - зовсім молодий і повний сил, що приміряє цей самий перстень. А погляд із майбутнього належить вже моєму онукові, який колись отримає сімейну реліквію від свого батька.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також