Де обрати якісний тент для зерновозу

8
0

Якщо ви керуєте фермерським бізнесом з власним автопарком або ж надаєте послуги з транспортування зерна та іншої сільськогосподарської продукції, питання забезпечення транспортних засобів спеціальними каркасно-тентовими конструкціями є більш ніж актуальним.

Головне, обирати такі товари тільки в надійних і провірених виробників, адже це найкраща гарантія високої якості та відмінних експлуатаційних властивостей.

Коли вас цікавить питання: де можна замовити тент для зерновоза максимально вигідно, варто відзначити, що одним з провідних вітчизняних виробників є компанія “Тент Строй”, яка вважається беззаперечним лідером в даній ніші та пропонує тільки якісний товарний асортимент, виготовлений, у тому числі, за індивідуальними розмірами клієнта.

Чому варто обрати «Тент Строй»?

Безумовно, виробників тентів для зерновозів існує безліч, однак коли мова йде про якість та надійність, оптимальним варіантом є вибір на користь компанії «Тент Строй», і ось чому:

  • По-перше, тенти вирізняються стовідсотковою водонепроникністю. Це означає, що зерно, як і будь-який інший цінний вантаж, не намокне, а відтак не втратить своїх первинних властивостей;
  • По-друге, вироби виготовляють з високоякісної ПВХ-тканини, щільність якої складає від 620 до 700 г/м2. А це гарантія міцності, стійкості та тривалого терміну служби;
  • По-третє, тенти мають значний термін служби. Як правило, він складає 5-7 років. Це відмінний показник, відтак не виникне потреби часто замінювати укриття на ТЗ;
  • По-четверте, покрівля від «Тент Строй» можна використовувати на вантажівках, які перевозять не тільки зерно, але й сипучі будівельні матеріали та інші вантажі;
  • По-п’яте, тенти виготовляють чітко за кресленням, яке було попередньо погоджене з клієнтом. Таким чином покупець в кінцевому результаті отримує саме те, на що очікує.

Окрім того, варто відзначити високий показник довіри клієнтів до компанії. Як приклад – тільки за 2020 рік «Тент Строй» виконав замовлення для понад 2300 клієнтів. І ще один вагомий плюс – безкоштовна доставка по Україні. Це, безперечно, актуальний бонус, особливо для тих, чим бізнес тільки-тільки стартував.

Як замовити тент для зерновоза

Алгоритм оформлення замовлення тенту простий: переходимо на сайт виробника, в категорії «Автомобілі тенти» обираємо розділ «Тент для зерновозу». Далі клікаємо на «Залишити заявку», у відповідній формі вказуємо свої дані: ім’я, номер телефону та коментар – ось і все!

До речі, для постійних клієнтів компанія пропонує досить вигідні знижки. Врахуйте це на майбутнє!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також