Де придбати ідеальні паніні за вигідними цінами?

15
0

Складно знайти людину, яка б не любила бутерброди. Це швидко, зручно і ситно. Їх можна їсти на ходу, брати з собою на роботу або прогулянку. А паніні — це чудовий снек під улюблений фільм. Між шматками смачного свіжого хліба можна покласти будь-яку начинку, щоби насолоджуватись бездоганним смаком.

В чому ж секрет ідеального італійського сендвіча та де придбати паніні оптом, щоб куштувати їх без перешкод щодня?

Секрети ідеальних паніні

Паніні не дарма називають королівським бутербродом. Два великих куски підсмаженого хліба, що мають характерний хрускіт. Між ними соковита начинка і запашний соус.

Щоби сендвіч вийшов по-справжньому соковитим, необхідно дотримуватись секретів приготування:

  • італійський хліб — запашна чіабата або фокачча забезпечують 50% смаку;
  • начинка — чим соковитіше, тим краще, класичний варіант — м’ясо та сир або сир та риба;
  • запашна приправа — до італійських виробів ідеально підходять італійські трави: орегано, базилік або різноманітні запашні суміші;
  • ніжний соус — для паніні за класичною схемою додають песто, проте можна обирати будь-який варіант.

Готувати закритий італійській бутерброд можна або окремо підсмаживши хліб, або запікши сендвіч цілим. А є ще простіший спосіб — придбати готовий італійський сендвіч у замороженому вигляді, щоб потім просто розігріти його на пательні чи в духовці.

Де купити паніні недорого?

Щоби купити італійську випічку недорого, можна зайти на сторінки інтернет-магазину mrgrill.ua. Тут ви зможете знайти безліч різноманітних виробів за вигідними цінами. Бутерброди можна придбати оптом і зберігати протягом тривалого часу у морозилці.

Вам більше не знадобиться думати про те, що покласти в середину і де взяти продукти. Все, що залишиться, — розігріти бутерброд і насолоджуватись бездоганним смаком. Обирайте улюблені поєднання продуктів і смакуйте сендвічі кожного дня, доповнюючи ними сніданок чи обід. Смачного!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також