Де трафік: як збільшити ROI на беттинг вертикалі в арбітражі

19
0

Ставки на спорт в арбітражі трафіку вважаються однією з найприбутковіших ніш. Ця вертикаль дозволяє заробляти відсоток з поразками рефералів або отримувати фіксовану виплату за цільову дію — реєстрація нового клієнта, перший депозит, ін.

Для тих хто не в курсі, на даний момент найкраща беттінг партнерська програма реалізована міжнародною компанією Паріматч. Рекламодавець співпрацює з афіліатами без посередників, приймає трафік із більш ніж 20 країн, платить гонорари за моделями Revenue Share, CPA та Hybrid. Про інші вигоди оффера можна дізнатися на сайті www.pmaffiliates.com.

Пропонуємо докладніше вивчити, як арбітражні майстри можуть заробляти на ставках у 2023 р. Поговоримо про конвертуючі підходи, вдалі зв'язки та особливості самої вертикалі.

Поради беттинг арбітражникам

Партнерський маркетинг орієнтований на взаємовигідне співробітництво. Тому спілкування вебмайстра та рекламодавця не повинно обмежуватись лише запитом пропозиції та оплати.

Заздалегідь дізнайтесь:

  • за якими метриками адвертайзер розраховує ROI;
  • чи є обмеження щодо джерел трафіку;
  • якого формату реклама заборонена;
  • які оффери доступні на вибір;
  • який інструментарій є в особистому кабінеті, адже без того постбек трекінгу складно відслідковувати статистику залучених лідів і активних рефералів.

Тільки обговоривши ці та інші хвилюючі моменти, можна розпочинати роботу, отримавши персональне посилання для відливу трафіку.

Слідкуйте за трендами

У 2022 році переважна більшість гравців робили ставки онлайн із мобільних пристроїв, і ця тенденція збережеться. В індустрії беттинг відбувається безліч позитивних змін, що покращують цей бізнес, роблячи його більш технологічним і впливовим.

Ось три основні тенденції, які визначать вектор розвитку букмекерських компаній у майбутньому:

Освоєння нових ринків. У ряді держав ставки на спорт і кіберспорт, як і раніше, заборонені. Однак, отримавши широку підтримку громадськості, ця сфера поступово виходить із тіні, стаючи в один ряд із легальними бізнесменами.

Кросплатформність. На зорі становлення індустрії беттори могли робити ставки лише онлайн за допомогою комп'ютера. Потім виникла тенденція використання мобільних пристроїв, і сьогодні кількість користувачів збільшується, тому кожен букмекер прагне забезпечити сумісність майданчика з планшетами і смартфонами.

Ще одна технологічна новація – блокчейн. Технологія забезпечує доступ до букмекерських платформ навіть гравцям, які проживають у країнах, де онлайн-ставки заборонені, відкриваючи додаткові можливості для афілійованих маркетологів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також