Де в Чернівцях замовити салат з безкоштовною доставкою?

10
0

Кожен, хто знаходиться в Чернівцях, обов’язково повинен хоча б одного разу замовити собі щось у «Суші Мастер».

Якщо хтось знаходиться в пошуках ідеального салату, то рекомендується звернути увагу на це посилання: https://chernivtsi.sushi-master.ua/ua/menu/salaty. Там кожний знайде для себе ідеальний варіант.

«Суші Мастер»

Цей онлайн-ресторан працює у великій кількості міст, тому за весь час він вже встиг набрати свою аудиторію та позитивні відгуки від клієнтів. Багато хто рекомендує скуштувати фірмовий вок, рамен та роли «Філадельфія». Слід зазначити, що в цьому закладі також можна замовити й різні салати, тому кожен точно для себе зможе підібрати те, що більше йому підходить за ціною, складом, зовнішнім виглядом.

Переваги цього закладу:

  • оригінальність;
  • позитивні відгуки;
  • надійність;
  • ввічливе обслуговування.

Додатково слід зазначити, що дуже часто «Суші Мастер» проводить на своєму офіційному сайті різноманітні акції та вікторини, тому у кожного є змогу непогано зекономити та при цьому замовити собі дуже смачні роли, рамен, салат, вок та інше.

«Аппеті»

Ресторан середньої цінової категорії під назвою «Аппеті» вважається досить привабливим, як за меню, так і за тим, скільки коштують страви. У відгуках багато хто пише про те, що обов’язково кожен повинен замовити собі тут салат «Цезар», оскільки його готують за якоюсь особливою рецептурою й найдивовижніший смак знайти у місті дуже складно. Слід відзначити, що потенційний клієнт може замовити доставку за адресою навіть тільки одного салату й кур’єр обов’язкового його привезе, ще й безкоштовно. Це місце цінує кожного клієнта, тому спеціалісти піклуються про те, щоб

«Густо Піано»

Це ще один доволі популярний чернівецький заклад, у якому можна скуштувати будь-який салат. Є різні варіанти: від звичайної страви на основі овочів та оливкової олії до салатів, приготованих за оригінальною рецептурою, яка не відкривається іншим закладам. Завдяки великому асортименту можна підібрати варіант під будь-який бюджет. Слід зазначити, що якщо замовлення коштує від 200 гривень, то доставка містом буде абсолютно безкоштовною. Це дуже вигідно, особливо, якщо немає ніякого бажання самостійно кудись їхати, щоб забрати свій довгоочікуваний салат.

«Йокі»

Одним з найдорожчих ресторанів міста Чернівці зараз вважається заклад під назвою «Йокі». Взагалі люди переплачують у ньому через оригінальну рецептуру та високоякісні інгредієнти, які для приготування привозять з різних країн. Цей заклад спеціалізується на японській, китайській, італійській, французькій кухні, тому кожен має змогу підібрати собі просто ідеальний салат, який він хотів би скуштувати. Слід зазначити, що кожного четверга та суботи у цьому місці другу порцію будь-якого салату дарують у подарунок. «Йокі» також вигадав спеціальну бонусну систему та роздає пластикові картки своїм клієнтам. Постійні замовники щоразу отримують бонуси, які потім можна перевести у знижку до 50%.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також