Де в Мукачево зробити тест на виявлення коронавірусу методом ПЛР

6
0

ПЛР-тестування - дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції. Таке тестування показує наявність чи відсутність в організмі людини ДНК або РНК вірусу.

Завдяки ПЛР-тесту можна виявити у хворого коронавірус у перші дні після зараження. Тестування проводиться методом забору зразків з верхніх дихальних шляхів (носоглотки / ротоглотки) пацієнта.

У Ескулаб ми прагнемо покращити якість життя наших клієнтів та їхніх близьких, розробляючи якісні інструменти для діагностики і поєднуючи сучасні технології з останніми науковими дослідженнями.

У якому випадку ми рекомендуємо проводити аналіз ПЛP на COVID-19?

Згідно наказу МОЗ України в редакції квітня 2020 року “Організація надання медичної допомоги хворим на коронавірусну хворобу (COVID-19)” особи, які відповідають принаймні одному з наступних епідемічних критеріїв та мають гострі респіраторні захворювання:

  • Перебували в тісному контакті з підтвердженим або ймовірним випадком COVID-19
  • Проживали або відвідували країни / регіони із місцевою передачею вірусу в громаді відповідно до даних ситуаційних звітів ВООЗ
  • Особи з тяжким гострим респіраторним захворюванням (з температурою тіла 38 С° та які мають хоча б один з наступних симптомів: кашель або утруднене дихання), а також необхідність госпіталізації та відсутність інших причин, які повністю пояснюють клінічну картину.

Важливо!

Медична лабораторія «Ескулаб» є спеціально сертифікованою лабораторією і має право передавати негативні результати згідно Алгоритму припинення самоізоляції для осіб, які перетнули державний кордон тестування на COVID-19 методом ПЛP для припинення самоізоляції через додаток «Дій вдома».

Повідомлення про негативні результати досліджень передаються у Центр громадського здоров’я України під запит пацієнта. Для цього потрібно перед проходженням тесту на COVID-19 методом ПЛP заповнити відповідну інформовану згоду. Якщо результат тесту буде негативним, громадянин має змогу припинити самоізоляцію достроково.

Зняття з контролю в сервісі «Дій вдома» здійснюється Міністерством цифрової трансформації.

Де в Мукачево та в Закарпатті можна зробити тест на коронавірус?

Лабораторія «Ескулаб» в місті Мукачево знаходиться за адресою вул. Духновича, 60 та працює за графіком:

  • Пн-Пт - 08:00-14:00
  • Сб - 08:00-13:00
  • Нд – вихідний

В Ужгородінаша лабораторія знаходиться за адресою Проспект Свободи 25/1 і працює за ідентичним графіком:

  • Пн-Пт-08:00-14:00
  • Сб-08:00-13:00
  • Нд-вихідний

Ціни та терміни виконання:

  • COVID-19 виявлення РНК SARS-CoV-2 (ПЛP якісне визначення) 1500,00 грн
  • Термін готовності результату: до 3-х робочих днів, не враховуючи день забору
  • COVID-19 виявлення РНК SARS-CoV-2 (ПЛP якісне визначення) (CITO) 2100, 00 грн

Термін готовності результату: 1 робочий день, не враховуючи день забору

Турбота про Вас - це, перш за все, турбота про Ваше здоров'я. Сучасний підхід до профілактики захворювань заснований, в першу чергу, на якісній лабораторній діагностиці. Щоб допомогти пацієнтам і лікарям скласти повне уявлення про стан здоров'я, Ескулаб пропонує скористатися своїми послугами на більш вигідних умовах.

Замовте потрібні аналізи онлайн або зателефонуйте на номер безкоштовної інформаційної лінії 0 800 50 36 80.

Окрім того хочемо зазначити , що в найближчий час буде відкриття двох нових лабораторій , в яких ми зможемо виконувати забір біоматеріалу для тестування і виявлення коронавірусної хвороби (COVID-19). Працюємо ми на якісних тестах Європейського виробництва.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також