Де замовити взуття Le Silla

14
0

Взуття італійський брендів завжди викликало захоплення будь-якої жінки. Одним з найпрогресивніших виробників вважається Le Silla. Бренд пропонує вишукане жіноче взуття, клатчі та інші аксесуари.

Купити оригінал Le Silla ви можете на сайті офіційного дистриб’ютора в Україні Helen Marlen. Сезонні знижки, якісний сервіс та великий вибір — головні переваги магазину.

Історія бренду Le Silla

Компанія створена у 1994 році дизайнером Еніо Сіллою та його дружиною. Подружжя творців бренду дуже довго й ретельно створювало унікальні моделі для виготовлення цього взуття.

Кожна модель відшивається вручну, до того ж взуття проходить тестування. Після створення його носять моделі протягом двох тижнів. Потім взуття допрацьовується, доводиться до ідеальної форми. Враховуються навіть найдрібніші нюанси.

Особливості взуття Le Silla

Le Silla — це взуття високого класу, що виготовляється з найкращих матеріалів, таких як теляча шкіра, атлас, замша.

Особливість цього бренду — високі підбори або платформа. Туфлі на шпильках, оформлені оригінальним дизайном, роблять ноги витонченими, а образ — екстравагантним.

Взуття Le Silla більшою мірою класичне, при цьому воно не виглядає вульгарно. Яскраві кольори, а також дорогоцінне каміння завершують образ моделі. Вони не тільки красиві, але й зручні, бо влаштовані таким чином, щоб кожна жінка почувалась комфортно.

Найпопулярніші моделі взуття Le Silla

Найчастіше модниці вибирають такі варіанти:

  1. Ботфорти. Можуть бути виготовлені зі шкіри або замші. Високий підбор-шпилька, звужений гострий ніс, щільне прилягання до ноги, висота вище коліна. Чудово виглядають із вузькими джинсами або в’язаною сукнею.
  2. Шкіряні туфлі-човники. Представлені у базових кольорах: білий, чорний, коричневий, а також в ультрасучасному неоновому. Ідеальна колодка дозволить носити туфлі цілий день.
  3. Замшеві чоботи. Брутальна та елегантна модель чобіт чудово виглядатиме і з джинсами, і з шовковими сукнями. Головне, не боятися експериментувати.
  4. Замшеві ботильйони. Зручний широкий підбор, гострий ніс та ідеальна висота — все це робить ботильйони універсальним взуттям для весни та осені. Поєднуйте їх зі спідницями, сукнями або брючними костюмами.
  5. Туфлі з хутром. Можуть бути шкіряними та замшевими. Чудово виглядають на нозі, не обмежують рухів та стильно виглядають. Чудова альтернатива зимовим чоботам

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також