Де знайти паролі на фріроли в покер-румах?

33
0

Де знайти актуальні паролі на фріроли? Як потрапити до закритих безкоштовних турнірів? Відповіді на ці та інші питання – у нашій статті!

Покер-руми (ліцензовані сайти для гри в покер) постійно пропонують гравцям різні бонуси та акції. Конкуренція сьогодні висока, тому боротьба за нових гравців іде неабияк – як і за утримання діючих. Тому на маркетинг компанії витрачають величезні гроші, щоби зробити свої сайти максимально привабливими. Вони дають бездепозитні бонуси, влаштовують лідерборди та рейк-перегони, дають регулярам високий рейкбек (повернення комісії).

І, звісно, проводять фріроли. Так на покерному сленгу називають турніри, участь у яких для гравців не варто нічого, проте за попадання в призову зону можна отримати різні призи: гроші, квитки в турніри, мерч тощо.

Чи вигідно грати у фріролах?

Перш ніж шукати паролі на фріроли, варто розібратися, наскільки вигідно брати участь у таких турнірах і якими вони бувають. Можна виділити кілька видів:

Загальнодоступні. Найбільша категорія. Для реєстрації таких МТТ не потрібен пароль або квиток, реєстрація відкрита для всіх. Вони збирають велику кількість учасників, призові фонди зазвичай невеликі, а швидкість зростання блайндів — висока. Але якщо грати регулярно - періодично потраплятимете в призи і зароблятимете перші реальні гроші. Список фріролів, які можна зіграти прямо зараз, легко знайти за посиланням вище.

Закриті. Для реєстрації в цих турнірах потрібен пароль або ще якась виконана умова (наприклад, реєстрація в румі за певним посиланням). Тут призові фонди збільшені, а учасників не так багато, тож боротися за перший приз набагато цікавіше.

Акційні. Досить часто покер-руми влаштовують акції, головними подіями яких стають фріроли. Для входу в таку МТТ потрібен не пароль, а квиток. Його можна отримати за виконання різних завдань.

Фестивалі фріролів регулярно влаштовує рум 888poker, розігруючи у безкоштовних турнірах мільйони доларів. Там зустрічаються турніри всіх трьох названих типів.

У яких румах найбільше фріролів?

Безкоштовні турніри є практично у кожному румі. Проте, далеко не всі вони однаково вигідні. Пропонуємо список кращих румов для новачків та любителів:

888poker. "Вісімки" - лідер онлайн-покеру за кількістю фріролів. Вони стартують кілька разів на годину. Більшість призових фондів невеликі — до $500, але й великі на десятки тисяч доларів. Це чудовий спосіб і тренуватися, і формувати банкрол.

Покердом. Це російський покер-рум, де всі розрахунки йдуть у рублях. Безкоштовних турнірів тут теж багато, по кілька штук на день. В основному проводяться у вигляді фрібаїв: так називають турніри, де можна зареєструватися безкоштовно, але є можливість зайти знову за невелику суму, якщо програєте всі фішки. За рахунок цього призові фонди у фрібаях вищі, ніж у звичайних фріролах, а грати їх цікавіше. Покердом приваблює гравців ще й тому, що там представлений досить рідкісний покерний формат — китайський ананас. У нього можна спробувати свої сили у кеші, МТТ та навіть спинах.

RedStar Poker. Великий європейський покер-рум, де є щоденні фріроли. RedStar Poker входить до складу відомої мережі iPoker, тому виграні гроші ви зможете застосовувати, обігруючи любителів із Німеччини, Італії, Франції та інших країн.

Ліга фріролів GipsyTeam

Не кожен любитель покеру готовий підлаштовувати свій розклад під сітку фріролів у різних румах. Якщо часу не так багато, варто обирати лише найвигідніші турніри.

Зверніть увагу на Лігу фріролів, яку організовує GipsyTeam – найбільший російськомовний сайт для покеристів. Ліга – це кілька щотижневих турнірів, де грають лише ті, хто зареєстрований у відповідних румах за партнерськими посиланнями. Кожен фрірол має власний призовий фонд, а ще найкращі гравці ділять додаткові $350 щомісяця.

Рейтинг покеристів Ліги фріролів GipsyTeam за підсумками травневих турнірів

Турніри Ліги можна знайти в наступних румах:

  • П'ятниця - RedStar Poker
  • Субота - Покердом

Де знайти розклад фріролів та паролі до них?

Детальний розклад фріролів у всіх популярних покер румах є на сайті GipsyTeam у відповідному розділі. Тут майбутні безкоштовні турніри представлені у зручній таблиці з кількома стовпцями:

Час. Сортування відбувається у хронологічному порядку з моменту, коли ви відкрили сторінку. Можна переглянути розклад на кілька годин або навіть днів уперед.

Покер-рум. Місце проведення фріролу. Також у верхній частині сторінки є зручний швидкий фільтр, де можна переключитися між популярними румами.

Меню навігації у розділі фріролів на сайті GipsyTeam

Призовий фонд. Один із найважливіших показників для вибору турніру. Вибирайте найвигідніші фрірол і не витрачайте час на менш перспективні.

Назва. Полегшує пошук у лобі покер-руму.

Інформація. Тут зазначаються додаткові умови реєстрації, а також базові відомості про майбутній турнір.

Якщо турнір закритий, можна спробувати знайти пароль. Є кілька популярних способів:

Пошукові системи. Google та Яндекс знають багато. При правильному формуванні запиту можуть підказати потрібний пароль. Проблема тільки в тому, що на регулярні фріроли вам траплятимуться багато кодів, які вже застаріли і використовувалися, наприклад, минулого або позаминулого тижня.

Соціальні мережі. В офіційних мережах покер-румів та різних ком'юніті часто викладаються паролі на популярні фріроли за кілька годин до старту. Недолік цього способу – доводиться підписуватись на багато акаунтів.

Стрими. Сьогодні руми часто набирають у команду професіоналів відомих у покерному ком'юніті людей, які стримають свої ігрові сесії. Для привернення уваги аудиторії під час прямих трансляцій амбасадори роздають паролі на фріроли.

Телеграм-канали. З'являються паролі і найпопулярнішому серед покеристів месенджері, телеграмі. Один із найзручніших каналів називається "Покерні фріроли", його веде команда GipsyTeam. Він оновлюється щодня, там постійно з'являються паролі на найкращі закриті фріроли.

Мільйони у безкоштовних турнірах не виграти, але це чудова можливість отримати безцінний досвід гри проти реальних суперників. А якщо вдасться зайняти перше місце та виграти солідний приз – це буде приємним бонусом!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також