Дебрецен подарує Ужгороду квіткову композицію з нагоди національного свята

12
0

Організатори з радістю чекатимуть журналістів на Театральній площі м. Ужгорода, де у п’ятницю з обіду буде виставлена копозиція «Русалочка» Дебреценського карнавалу квітів.

Завдяки співпраці Закарпатської обласної державної адміністрації, м. Ужгород, м. Дебрецен та Генерального консульства Угорщини у м. Ужгород, місто Дебрецен представить подарунок мешканцям Закарпатської області та міста Ужгород з нагоди Дня українського прапору та Дня незалежності України, повідомляє Генеральне консульство Угорщини у місті Ужгород.

Вони привезуть у м. Ужгород одну із квіткових композицій традиційного Дебреценського квіткового карнавалу, що відбувся 20 серпня до Дня Святого Іштвана. З м. Дебрецен також прибудуть дві групи танцюристів для участі у святковій культурній програмі разом із закарпатським хором. Квіткова композиція зображатиме героїв мульфільму «Русалочка», і буде цікавою як для дітей так і для дорослих.  

Розміри квіткової композиції: довжина – 8м, ширина – 3,5м і висота – 4,5м.

Квіткова композиція прибуде з м. Дебрецен у м. Ужгород в п’ятницю, 23 серпня 2013р., і з обіду буде виставлена на площі Театральній. З 16.00 год. (за київським часом) на площі Театральній відбудеться угорська та українська культурна програма. Квіткову композицію відвезуть в Угорщину у неділю ввечері. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також