Деяк: Блокада російських фур переходить в блокаду всього російського бізнесу на території України

4
25

Про це організатор всеукраїнської блокади Тарас Деяк повідомив у спеціальному коментарі Mukachevo.net.

За словами активіста, дві доби поспіль їх аналітичний відділ підраховував збитки і прибутки України і Росії від блокади і дійшов висновку.

-Польща відкрила кордон для російських вантажівок і треба розуміти,  що всі вони знову прямуватимуть через Білорусію і Польщу. Зараз на території України будуть тільки десятки російських фур, а зараз і взагалі нема жодної. В той же час, наших фур в Росії біля 2 тисяч, які поїхали в сторону Азії. Нашою блокадою ми привернули увагу влади до всього російського на території України і відтепер наша акція переходить у блокаду всього російського бізнесу на території України. Ми вже маємо підтримку СБУ, бо їх очільник особисто звернувся до нас, також звернувся обласний прокурор Янко. Ми спілкувались з головою облради Рівісом, буде сесія 11 березня, наші обранці голосуватимуть за заборону російського бізнесу в країні. Такі ж звернення будуть подаватись в інших областях, - пояснив Тарас Деяк.

Чоловік також додав, що наразі немає потреби робити жодні блокади на трасах, адже поки на території України ні митницею, ні правоохоронними органами, ні самими активістами не було зафіксовано жодної російської вантажівки.

Мukachevo.net

Коментарі

Х
ххх

сись блокіратор тоже у канаді жолуді збирав?

П
последнему

а откуда тогда газ уважаемый!!!с европы?это же российский газ но только дороже простым людям.Россия же предлага намного дешевле-но это кому то выгодно народ в бомжарню отправлятьПОСТЕПЕННО НО УВЕРЕННО!

Д0
до 01:52

Первый раз УКРАИНА ОБОШЛАСЬ БЕЗ ВАШЕГО ГАЗА . Вырван последний рычаг из ваших рук давления на своего соседа . Это прецедент , что вас можно заменить . Газа полно , и потерять покупателя глупо .

М
модер

будьте добрі заблокіруйте роботу ВіЕс банка , бо я ся вже заипав тот кредит мацкалям платити , за мої гроші воювуть на сході , душа болить , а зробити нич не можу

А
Азариэль

Молодец Яценюк,поставленную задачу выполняет, штаты им довольны. Клин между Россией,ЕС и Украиной вбивает отлично. Срывал заключение по газу,не совсем получилось поставить Европу раком, смогли все-таки договорится и успеть закачать в хранилище необходимое количество, чтобы пройти зимний период безболезнено, но нервы и им и Росии потрепали неплохо. Сейчас дрессированные швавки срывают поставки между Россией и ЕС. И Яценюк вроде не при чем, и рука Авакова не заметна.И вы хотели, чтобы штаты позволили его снять? Наивные

Ю
Юлій

Хлопці роблють що їм під силу для перемоги над оккупантом. А ви щось зробили? Пропонуйте а не лише критикуйте.

ИД
из ДНР

Платить? Проще зомбировать- исключительная, на Богом данной земле... На дурака не нужен нож...

П
последнему

там и некого греть то было.10 процентов адекватных-остальные неадекваты.я имею только тех кто сейчас в правительстве.тягни в бок сейчас им платит а ДЭБИЛЫ все кушают.ЭЙ ДЭБИЛЫ!!!!!!!!!!!!!В МАРТЕ ПЕРЕКРОЙТЕ ПРАВИТЕЛЯМ ДОРОГУ КОГДА ПОВЫСЯТ ЦЕНЫ НА ЖКХ!!!

ИД
из ДНР

Бандера прийдет... И это есть порядок? Современный мир- рациональный и прагматичный. Нет братьев и сестер. Есть экономический интерес, рынки сбыта и сырья. Агарная сверхдержава- эта участь для вас. Нация полуграмотных селюков для обслуживания элит. Такую мы хотели видеть свою страну? А нас за это ГРАДАМИ и бомбами.

ИД
из ДНР

Поляки рады, опять нагрели хохлов- бабки за транзит им, а вы сосите, холопы.

Д
даааа!

ко такий яценюк ,аваков,порох?деяк-то фигура...робить то,шо хоче,марга неязана.свистали мацкали на нас,найдуть путь,а ми будеме воздух нюхати.

Д
даааа!

шо тото за держава,шо позволявуть таким дебилам робити произвол?вот тоби и украина!!!який народ-така держава...и наоборот!

П
Прохання

Опублікуйте славний трудовий шлях Деяка і Тараса.І на які кошти в теперішній час живе ???

П
Пішохід

Звідкіля отримують деякі та актевисти бабло та гроші на прожиття???А робочий люд що заробив ,те і отримав. Нема роботи....--нема нічого. Деякі будуть в чоколаді , ну а решта в....ще важче буде.

ЯК
Я кажу!!!!

Деяка на ВИЛЫ козла!!!!

Т
тихому

та кілько би не платили-яка ти разниця!ти тоті гроші видиш?кажеш дороги убивавуть-та треба робити качественні і пак за ними позирати.на щет мінусів-іди ся хлопе провірь-може іщи не пізно!

ВЗ
вуйко з полонини

скоро приїдуть наши заробітчани з росии, будемо разом веселиться

ТТ
тихо тихо

не так уже й багато плотят за транзит,а от дороги убивають безплатно то точно.якшо одне з другим порівняти то ми в мінусі.

Д
ден

А то не підрахували ваші аналітики, що скільки УкраЇна втратила на транзиті???? УКРАЇНА - ТРАНЗИТНА ДЕРЖАВА!!!! ПЕРЕВІЗНИКИ ЗА ТРАНЗИТ СПЛАЧУЮТЬ ГРОШІ!!! ЯКІ ЙДУТЬ У БЮДЖЕТ УКРАЇНИ, ЯКИЙ НАРАЗІ ПОРОЖНІЙ!!! РАДИКАЛІЗМ...ФАШИЗМ....ДЕБІЛІЗМ- СИНОНІМИ! ТЕПЕР ПОЛЬЩА МАТИМЕ ТІ ПРИБУТКИ ЗА ТРАНЗИТ, ЯКІ ТАКІ ОТ НЕДАЛЕКІ ДЕБІЛИ ВІДВЕРНУЛИ ВІД НАЙБІДНІШОЇ УКРАЇНИ ЗА ЧАСИ ЇЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!

В
вася

Мустафа ви би помогли порішати діло з Балажкою шо збила насмерть людей бо так діло і не дивагаеся

К
коментар

За що платять, тим і займається

З
закарпатець

Тарасе не тим займаешься .

МН
Мустафа Н.

Працівниками УЗЕ в З/о, Національної поліції виявлено цех по виготовленні фальсифікованої мінеральної води ПП "Синевир-К" (Поляна квасова, Лужанська, 3, у пластмасовій бутилці). Цех знаходиться на території Свалявського ХІМКОМБІНАТУ по вулиці Мендєлєєва, 1, м. Свалява, організатором є Лемішка Ігор і гр.Чепа Володимир, адвокат Посоленик (колишній прокурор), воду привозили із річки, утримували у бочці з під розливу ацетату, антисанітарія зашкалює, грибок по всіх станках, у воді ймовірно попередньо бак посіви що є смертельним для життя і здоровя людини. 17.02.2016 року о 15.30 суддя Ужгородського міськрайонного суду Сарай Алла Іванівна (жінка власника Вопаків) іменем України вилучене майно повертає і дозволяє бандитам розливати сурагат. Вказана вода реалізовується у ТЦ "Дастор", на ринаках Ужгорода та в інших областях України. Вирішував питання та закриття справи Роберт Горват та зелені франкліни (власник Дастора, нардеп).

М
Мукачівець

Блокатори і аналітика - це здається речі несумісні! Бо якби вони барани проаналізували ситуацію з блокадою фур наперед - того цирку не робили б! Хіба що їм за цирк хтось добре заплатив... ;)

М
Мукачево

Раз бізнес Порошенка у Росії припиніть. Дек певно якийсь недалекий даун, тільки даун може вимагати такого. Є товари, які ми не в змозі самі виготовляти. Що з ними будемо робити, ге, умнік?

Читайте також