Деяк пояснив свій демарш з Ужгородського міськвиконкому дерибаном

11
3

Сьогодні, 12 листопада, голова спортивно-патріотичного об'єднання "Карпатська Січ" Тарас Деяк написав заяву про припинення членства у виконавчому комітеті Ужгородської міськради.

Своє рішення екс-член виконкому обґрунтував у коментарі для Мукачево.Net:

- Всі добре пам’ятають що відбулось минулої  п’ятниці на сесії міської ради. Більшість депутатів - це колишні регіонали, які займаються виключно вирішенням власних питань – як дерибанили так і дерибанять. Саме їх силами у відставку було відправлено Віктора Щадея, представника демократичних сил, людину, яка мала і має підтримку жителів міста. Я не можу працювати у такому виконкомі, де влаштовують цирки, приймають хмарні рішення замість того, щоб робити реальні речі. 

У цій ситуації вважаю для себе неприйнятним продовжувати перебувати у виконкомі, тому написав заяву про вихід з його складу. Цього тижня ми з бійцями Карпатської Січі їдемо на схід в зону АТО  наводити порядок - не сподівайтесь, наведемо! А потім прийдемо наводити порядок сюди. І тоді вже кожен із тих, хто тут протирає штани і набиває кишені, лежатиме у смітнику. Готуйтесь.

Юлія Барабан, спеціально для Мукачево.Net

Коментарі

У
ужгородець

Ні, він просто спрацював на випередження :)

А
абсурд

коли корону демократичний Щадей переписав - не пішов? Коли принципового головного архітектора Сарваша демократичний Щадей звільнив - не піщов? Коли весь дерибан на останній сесії Щадей підготував і вніс у порядок денний сесії - не пішов? Ти просто втік за відставленим Щадеєм.)))

У
унгварський

деяк брехло,він працював у корунпованому виконкомі,а втік звітам тільки тому що боїться відповідальності,тай нема хто дасть йому сіську пососати.убрали корову яка давала подсосувати себе.

Читайте також