Деякі мукачівці живуть з дірявим дахом вже багато років (ВІДЕО)

10
0

Діряві дахи – старі проблеми. Мешканці багатоповерхівок уже не один десяток років продовжують скаржитись: в період опадів покрівля в таких будинках протікає, затоплюючи верхні поверхи.

Проблема  протікання дахів, особливо в сезон дощів, вже традиційна для мешканців старих багатоповерхівок.З такою ситуацією зіштовхнулася мешканка багатоповерхівки на вул. Коцюбинського, яка за  власні кошти вже 3 роки підряд ремонтує дах, але безрезультатно.Ремонт даху житлового будинку  -  прямий обов’язк виконавця житлово-комунальних послуг – про це йдеться у договорі, укладеному між фірмою-надавачем послуг та мешканцями. І в разі виникнення аварійної ситуації, комунальники повинні негайно виконати ремонтні роботи за власний рахунок.

В разі ігнорування виконавцем своїх обов’язків, у тому числі щодо ремонту даху будинку, як споживач житлово-комунальних послуг, мешканці повинні викликати представника виконавця для складання та підписання акту-претензії споживача, в якому зазначаються строки, види, показники порушень тощо. Але тут ситуація дещо інша. Знімальна групазвернулась до одного із представників обслуговуючої фірми за розясненням. Вони повідомили, що про проблему знають. Будинок вже внесено в реєстр ремонтних робіт на цей рік і найближчим часом  дах перекриють.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також