Деяких активістів з площі Народної забрала міліція. Всіх вигнали з газону

24
14

Як повідомляє кореспондент з місця події, прийшов судовий виконавець, який приніс довідку про дозвіл.

Активістів Волосянського, Дибу та ще декількох міліція заштовхнула у авто та повезла у невідомому напрямку.

Всіх вигнали з поля, міліція погрожує відповідальністю.

Коментарі

Ч
читач

дуже гарний проект.не знаю кому він міг не сподобатись.зара ця галявина використовуеться тільки для вигулу собак.МОЖЕ ЦЕ ВЛАСНИКИ СОБАЦЮРОК ТАК ПРОТЕСТУЮТЬ

RV
Rusyn Val

Дибанутого Дибу в міліцію забрали?Кідь му в-валять пару ругошу на шкоду не буде. 8-)))

F
Fredy

Жалко, тужанського там не було, ще все строчить свої галицькі побрехеньки. А так хоч 15 діб відпочив би від свого компютера.

1
12345

Хде толпы возмущенных ужгородцев? Хде тысячи протестующих горожан, которые так сильно «против»? Хотелось бы общую фотку из ОДА, чтобы посчитать на пальцах, сколько там собралось «громадськості», которая против. Все понимали, что в выходные, когда нет припаркованных машин и движения на Довженко – опять придут копать. Где эти сотни и тысячи возмущенных горожан? Нэма. Милиции в пять раз больше протестующих. А на дыбе-онлайн истерично продолжают упрашивать чтобы хоть кто-то пришел, хоть на минутку, для количества… Все, кто были против уже пришли. Во всем Ужгороде не более 50 человек против… Ни на одной фотке из закарпатских сайтов нет никаких толп. На единственных общих фотках человек 30 милиции и человек 10-15 протестующих… Не могут 20-50 человек расписываться за весь 120-тысячный город!!! Лучше бы пошли протестовать против всех этих рекламных щитов. Почему не пойдут снимать рекламу с исторической части города, которая висит возле моста?

2 Ужгородець

Не хвилюйтесь, раз вони вже в міськвідділі, то "психи та запроданці" вже не несуть загрози суспільству.

У
Ужгородець

Земляки, до чого ми докотилися. Нами керують конюх, зек і контрабандисти, їх обслуговують психи та запроданці. Невже це наш вибір? Ганьба! Ганьба! Ганьба!

М
Мещерякову

Ти продажна скотина! Сам строчиш ці коменти под диктовку жени ледиди або жаливи? Чи ви з ним на пару поліруєте злачні місця своїх босів? Тепер ясно чого коли стоїш біля вас сразу начинає тухлятиною віяти

ОА
Олег Акваріумович

Цей цирк треба було бачити, як Диба втікав від міліції і його ловили )

ДЄ
До ЄЦонутого

Чоловічку іди і командуй у Балоги у дворі! А якщо Ледида хоче для міста гарну площу, а твого боса Балогу дратує розвиток Ужгорода то ти повний, вибач, іді... Як можна так НЕ любити Ужгород і так сильно ЛЮБИТИ ГРОШІ Балоги!

Х
хехехе

Львівшькі активісти хотіли трохи заробити у нас балогівських сребреників.

ДП
до ПРданутих

Ви лиш так, силою, нахабством, рейдерством, блюзнірством і вмієте діяти. Але шо будете робити потім? Кричати про політичне переслідування? Взивати до справедливості? Апелювати до закону? Бо дуже скоро це все повернеться проти вас, і за все треба буде відповідати.... Доля Різака нічого не навчила ні конюха ні його гоп-стоп компанію. Надіюсь шо балоги не будуть такі миролюбиві, а віддадуть їм все належне.

ОА
Олег Акваріумович

А шо Диба думав він тут цар і буде вічно порушувати громадські порядки? Вимагаємо 15 діб виправних робіт. Не поможе вже йому містер Б.

М
Міліцшта

Давно пора було.

А
Андрій

От і закінчилася казка для Диби. Ура!

Читайте також