Деяким працівникам Рахівської лікарні нарахували «зайвих» 236 тис. грн матеріальної допомоги

20
5

Співробітник Рахівської районної лікарні, який безпідставно нараховував працівникам матеріальної допомоги, постане перед судом.

Як повідомляють в пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури, посадовець завищив суми коштів при нарахуванні матеріальних допомог 34 працівникам. Відтак, розрахунок проведено у розмірі середньомісячної заробітної плати, а не в розмірі посадового окладу. Через це з бюджету комунального закладу зайво сплачено 236 тис. грн (включно з ЄСВ).

Під час досудового розслідування службовець повністю відшкодував завдані збитки та щиро розкаявся. Подальший розгляд провадження зач. 1 ст. 367 ККУ здійснюватиме Рахівський районний суд.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

А
Антон

Тут нічого страшного не має , гроші не собі взяв ,а одержали всі допомоги , взяв за основне не посадовий оклад , а загальну зарплату , на мій погляд криміналу тут ніякого не має, тим більше кошти вже повернуто, не тут треба шукати злочину

Х
Хех

Мені навіть шкода його, він працівникам більше нарахував, а повертав свої кошти (

Г
Громадян

Зайво нарахував, тобто люди отримали більше ніж мали б , прям Робін гуд наших часів )

А
Агностик

Так само і "віряни" , як вони себе назвали . Після "сповідання" через деякий час знову грішать аби знову ходити на "сповідь" .... Носії певних релігійних ідеологій , а не віруюючі !!!

Х
хаха

відшкодував збитки тими грошима що накрав раніше

Читайте також