Делегація луганського підприємства «Колумб» відвідала УУБА

14
0

18 червня делегація cпільного підприємства «Колумб» (м. Луганськ) на чолі з директором Столпером Михайлом Володимировичем та директором з маркетингу Столпер Іриною Вікторівною в рамках виїзного засідання Національного Комітету Міжнародної Торгової Палати України (ІСС Ukraine) відвідали Ужгородську українську богословську академію імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина.

СП «Колумб» входить у число передових національних виробників прапорової, нагородної (ордени, медалі, знаки), сувенірної та геральдичної продукції на замовлення адміністрації Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, міністерств, відомств, державних адміністрацій та корпоративних підприємств, установ і організацій.

У цьому напрямку діяльності СП «Колумб» уже впродовж трьох років тісно співпрацює з академією та університетом, являється головним розробником і виробником корпоративної символіки наших вишів та нагородної атрибутики.

У ході зустрічі ректор академії та університету професор, архімандрит Віктор (Бедь) ознайомив дорогих гостей зі станом навчально-виховного процесу і подякував партнерам за добросовісну співпрацю, подарувавши колективу СП «Колумб» ікону св. Серафима Саровського (ручної роботи).

Директор СП «Колумб» Столпер Михайло Володимирович подякував отцю ректору за добрі слова в адрес трудового колективу очолюваного ним підприємства і висловив надію на подальшу співпрацю, подарувавши професору, архімандриту Віктору (Бедь) барельєфний чеканний відбиток Луганського Свято-Володимирівського Собору Української Православної Церкви.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також