Делегація міста над Латорицею взяла участь в міжнародній конференції

22
0

в Угорщині

17-18 квітня 2007 року в угорському місті Матесалка пройшла міжнародна конференція «Економічне співробітництво в рамках ЄС та за її межами».

На запрошення мера побратимного міста Матесалки Іштвана Сабо делегація Мукачівської міської ради, до складу якої увійшли депутати міської ради, які представляють різні галузі економіки міста взяли участь в конференції. З доповідями: «Про економічний розвиток міста», «Правила реєстрації та початок ведення підприємництва на українській стороні кордону», «Бачення економічного розвитку Закарпаття, наявні ресурси», - перед присутніми виступили секретар Мукачівської міської ради З.З.Ленд’єл, начальник юридичного відділу міськвиконкому І.І.Котубей, радник міського голови Є.Т.Федів. Крім насиченої та змістовної конференції, мукачівцям була запропонована також цікава культурна програма.

На думку керівника делегації З.З.Ленд»єла, подібні заходи сприяють зміцненню співробітництва двох побратимних міст країн-сусідів, обміну кращим досвідом, знайомству з культурою та традиціями країн Карпатського єврорегіону. Повідомили з Мукачівського міськвиконкому.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також