Dell XPS 15 проти XPS 17: який розмір ноутбука вам найбільше підходить

14
0

Серія Dell XPS - це ультрапортативні комп'ютери преміум-класу і одні з кращих ноутбуків Dell, які ви можете придбати.

Але якщо ви шукаєте машину для виконання великої кількості роботи, то, ймовірно, порівнюєте Dell XPS 15 з XPS 17.

Dell XPS 13 може вважатися найтоншим і маневреним в лінійці XPS, при цьому і 15-дюймові, і 17-дюймові варіанти зберігають портативність, яка є відмінною рисою серії.

Відмінності

Після редизайну 2020 року XPS 15 і XPS 17 виглядають дуже схожими один на одного. 17-дюймова модель, природно, більше і трохи важче, але у неї така ж клавіатура, а також матеріали та форма.

Відмінності починають проявлятися в кількості портів, розташованих по краях рами. 15-дюймовий ноутбук оснащений:

  • двома портами Thunderbolt 3 / USB-C;
  • додатковим портом USB 3.1 Type-C;
  • повнорозмірним кардрідером SD;
  • гніздом для навушників.

У 17-дюймовому, однак, є слоти для SD-карти і навушників, і він переключається на чотири порти Thunderbolt 3 / USB-C. Будь-який з них може використовуватися для харчування ноутбука - це дуже схоже на 16-дюймовий MacBook Pro, за винятком того, що передбачено SD-карта. Ви також отримаєте адаптер USB-C / Thunderbolt на HDMI і USB-A в коробці, що дуже зручно.

Всі екрани ноутбуків є прекрасними дисплеї InfinityEdge з яскравістю 500 ніт і покриттям. У вас є вибір:

  • несенсорний дисплей Full HD 1920 ? 1200;
  • сенсорний екран 4K 2840 ? 2400.

Процесори

Процесори Intel 10-го покоління використані як в 15-дюймових, так і в 17-дюймових моделях. Intel 10-го покоління пропонує багато нового, зокрема - апаратний інтерфейс Thunderbolt 3 і Wi-Fi 6 для більш надійного підключення до новітніх широкосмуговим маршрутизаторів, а також Bluetooth 5.

Графічна архітектура також була оновлена, завдяки вбудованим графічним процесорам, досить потужним для потокової передачі відео 4K HDR і навіть невеликої кількості ігор. У цих чіпах є спеціальне ядро Quick Sync, яке може швидко кодувати і декодувати відео, знімаючи навантаження з інших ядер ЦП. Якщо вам цього недостатньо, можна налаштувати XPS з виділеним графічним процесором.

Варіанти ЦП для XPS 15 і 17 однакові: початковий рівень - це Core i5 з чотирма ядрами і технологією HyperThreading, здатний розганятися до 4,5 ГГц. Якщо вам потрібно більше потужності, тобто варіант i7 з шістьма ядрами (12 потоків), який забезпечує максимальну турбо-швидкість 5,0 ГГц.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також