Демонтаж Боржавської вузькоколійки призупинено (ФОТО)

6
2

Вчора, 3 червня, керівники району голова районної ради Станіслав Сухан та виконуючий обов’язку голови райдержадміністрації Василь Ледней перебували в селі Довге, де оглядали стан вузькоколійки маршруту від Приборжавського до Кушниці.

Як вже повідомлялося, 2 травня, представники Луганщини прибули на Іршавщину аби демонтувати цей відрізок вузькоколійки. Районна влада домоглася зупинення робіт та задіяла правоохоронні органи для роз’яснення всієї ситуації.

Нагадаємо, що Фонд державного майна України в Закарпатській області, 11 травня цього року, без відома районної влади, виніс продаж вузькоколійки на аукціон.

Нині, демонтовано 700 метрів рейків, також, все зібране намагалися вивести за межі області. Завдяки своєчасному реагуванні районних керівників, працівники правоохоронних органів затримали дві вантажівки, які зараз знаходяться на території Довжанаського ”Лісокомбінату”.

Також, сьогодні з робочим візитом на Іршавщину прибув перший заступник ОДА Іван Бушко, який також зацікавлений даним питанням і пообіцяв сприяти у вирішенні цієї проблеми.

Коментарі

И
Ивона

почему в Закарпатье все хозяйнують,кому не лень и почему мы им позволяем!

ГВ
ГАЛАС Василь Васильович

Україна - страшний сон Закарпаття. Що не подія - жах... І - проти інтересів нашого закарпатського народу.

Читайте також