День Гідності та Свободи у Мукачеві: містяни вшанували пам'ять Героїв (ФОТО)

10
15

Мукачівці відзначили День Гідності та Свободи, який святкують українці на честь Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років.

Представники інститутів громадянського суспільства, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, військові зібралися на площі Героїв Майдану, що у мікрорайоні Росвигово, щоб віддати шану тим, хто був у перших рядах борців за Свободу та Гідність, за європейське майбутнє України.

Міський голова Мукачева Андрій Балога у своєму виступі перед присутніми підкреслив історичне значення Помаранчевої революції та Революції Гідності у становленні громадянського суспільства, в утвердженні демократичних цінностей. Ці події, зауважив міський голова засвідчили рішуче прагнення українців жити в єдиній європейській сім'ї.

Андрій Балога від імені Мукачівської міської ради та її виконавчого комітету, від себе особисто висловив слова щирої вдячності тим, хто став на захист прав і свобод нашого народу у 2004 та 2013-2014 роках, хто сьогодні обороняє наші кордони на Сході.

“Мукачівці завжди серед тих, хто прагне змін заради кращого життя кожного з нас. Я і моя команда, разом з усією громадою будемо робити все, щоб у поліконфесійному та багатонаціональному Мукачеві панували злагода та спокій, щоб наші мешканці відчували турботу влади про свій добробут та безпеку”, - наголосив міський голова Мукачева.

Після цього присутні під тужливу мелодії “Плине кача по Тисині” поклали запалені лампадки до меморіального знаку Героям Небесної сотні, пише Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому. 

Коментарі

ДШ
Для шони

Правду пишеш..

Ш
шони

Яка нах... революція гнидости, зогнали бомжоту, наркомарув, алкашню тай платили їм баксами. Єнно шкодуву, ош у Янека не хватило яйиць убы загнати на тот хохлодаунськый майдан тарутанкув, тай потрощити тых придуркув што там скакали, менше бы трупув было ги типирь з тым ато, тай жили бысьме намного липше. А докить Закарпаття окупованое заперевальными усраинцями, мы жити добре не будеме, бо хохлодауны лиш знавуть красти тай по майданам скакати. обы лиш нич не робити, уже хохлота хуже циган.

Ю
юлій

тяжко з такими людьми, для яких головне курс долара. Лише мазохіст чи чиновник скаже, що жити стало краще. Але... Хіба ми щось поміняли? Прізвища у деяких кабінетах. А система, вибудувана комуїстами (від слів "кому їсти") і їх нащадками рафінувалася. У Франції були три великі революції, поки народ не "виховав" своїх "керовників". Треба тим особам, які за 200 грн нав"язують на виборах нам "своїх дєпутатав" заборонити брати участь у виборах, (наприклад, держава хай викуповує їх голоси офіційно). Ато через них і долар по 25 і т.д. Проблема ще у тому, що люди такого рівня "долар по 25" сидять у парламенті. То їх рівень. Що завтра, наплювати, головне долар по 1,8. ВРЄМЄНЩІКІ. Просто різного рівня

ДН
до нижньої марги

тебе поляка заперевального заболи спросити..гнидность ти кончена

*
*****

"мама учня", навіщо лізти щось коментувати, коли навіть грамотно писати не вмієш?))))

МУ
мама учня

ПОЗОР, всім, деректорам шкіл, день бідності святкують, краще б занялись ділом , а то з свічками як барани стоять, завдяки небесній сотні україни скоро не буде.

3
314

Що таке Гідність і Свобода розуміють- а доллар по 25 ріст комунальних тарифів втричі-нерозуміють-може поскачиме

4
444

Гидність то скакати як малфа і кричати

*
*****

Більшість коментаторів тут навіть не розуміють,що таке Гідність і Свобода....Дарма прожили той час,що називають своїм життям.

В
Вася

Сепари форевер

:
:)

Самим з себе не смішно?

2
222

Прийшли ся каменю поклонити! Одні памятники зносять, другі каміння кладуть та чолом б'ють!!! Каменний вік прямо!

1
111

Опять бюджетний сходняк :) Ви там як по команді ходите? Альо рано не йдете на роботу, йдете на мітинг, революцію.. коцку знимати, класти, митати..кричати.. махати флагами :) так то відбуваєся?)) правду пишуть люди... революція НЕгідності.. лише хуже стало жити. мер прям такий патріот шо учився не в США а у сільхоз не? Чого отиць не дав у армію? Чому не нюхав того життя? а цвіти прийшов класти, та загнав з собов шайку бюджетників) та робить із себе жертву, та скорботника!

КВ
Ковтун Василь Дмитрович

Що дістали прості люди від тих революцій? Бездарного Юща, ще гіршого Пороха-Вальцмана, братовбивчу війну? Так- для олігархів це свято, набили собі кишені, а для народу- це горе.

Ж
Женя

День якої гідності? День доллара по 25? День росту комунальних тарифів втричі? день зубожіння? день війни і тисячей втрачених життів, скалічених життів? День олігархів? День мільйонів на банківських рахунках?

Читайте також