День лісівника

6
0

відзначили у Мукачеві

15 вересня на стадіоні «Харчовик» у місті Мукачево відбулися заходи, приурочені до Дня лісівника. На святкування зійшлися представники лісового господарства з цілої області. З нагоди професійного свята привітали працівників лісової галузі Закарпаття і гості з Києва. Зокрема, начальник відділу ведення лісового господарства Міністерства аграрної політики України Ігор Бегійович  та заступник голови Комітету лісового господарства України Олексій Пристая. Від імені своїх відомств вони вручили найкращим працівникам лісової галузі нашого краю почесні грамоти та знаки пошани.

 Зі словами привітання виступили губернатор Закарпаття Олег Гаваші та заступник голови обласної ради  Михайло Мартин. Також  10 працівників від обласної влади   відзначено почесними грамотами та грошовими нагородами.

 Вітали фахівців лісової галузі начальник головного управління лісового господарства Валерій Мурга, професор інституту лісівництва Карпат Степан Стойка, директор головного державного  підприємства «Закарпатагроліс» Іван Котурбач та представники районних державних адміністрацій та районних рад.

 В рамках заходу відбулися показові виступи працівників лісництв нашого краю та святкова програма за участю колективів художньої самодіяльності, повідомили з сектору зв’язків з ЗМІ, громадськістю та з питань внутрішньої політики апарату Мукачівської РДА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також