День міста Берегова святкуватимуть, якщо спонсором буде громада

18
1

День Берегова зазвичай святкували 17-18 травня, коли населений пункт отримав статус міста обласного значення. Відбувалося дійство у центрі міста, де встановлювалася велика сцена, запрошувалися "зірки" естради України та Угорщини, навколо вирував ярмарок, де можна було спробувати домашні вина від місцевих виноробів.

"У зв’язку з суспільно-політичною ситуацією в країні нині ми не можемо дозволити святкування Дня міста, - повідомив журналістам мер Берегова Золтан Бабяк. - Проте я винесу це питання на розгляд найближчої сесії міської ради. Нехай вирішують депутати - чи можемо ми провести цей захід без фінансування з бюджету".

Тобто є пропозиція влаштувати відзначення Дня міста без зайвих витрат. Для цього необхідна спонсорська допомога та бажання громади. Звісно жодних "зірок" естради не запрошуватимуть. Розважатимуть публіку хіба місцеві артисти. А гостям запропонують скуштувати бограчу.

Варто нагадати, що цього року у Берегові 7-8 березня не відбувся традиційний міжнародний фестиваль вина, який був запланований заздалегідь. Також стало відомо, що інший знаний винний фест "Угочанська лоза" у Виноградові вирішили також перенести з 1 червня - на осінній період.

Коментарі

Л
любязний

Відсвяткуйте його в басейні)))

Читайте також