День першокурсника відзначили хіміки УжНУ

8
0

Днями зал СЦД «Ювентус» зібрав студентів, викладачів, колишніх випускників хімічного факультету УжНУ та гостей. З привітаннями виступили заступник декана з виховної роботи Кун Г.В. та проректор з навчальної і виховної роботи УжНУ Шандор Ф.Ф.

Першачки факультету демонстрували свої акторські здібності у піснях, віршах і танцях. Студенти старших курсів організували конкурс на кмітливість із викладачами, а студенти-екологи дебютували у складі молодої команди КВК «Марганцовка».

Головною подією вечора став конкурс «Міс хімічного факультету - 2012», у якому взяли участь 7 красунь, обирати найкращу допомагало авторитетне журі у складі професорів Чундака С.Ю. і Барчія І.Є., доцентів Сухарєва С.М. і Кохана О.П. та проректора з навчальної і виховної роботи УжНУ Шандора Ф.Ф.  Конкурс складався з 4 виходів учасниць: у «Коктейльному вбранні», «Осінній», «Офіційно діловий», «Вечірній».

Титул «Міс хімічного факультету - 2012» здобула Діана Богович, першою віце-міс стала Анна Сичевська, звання другої віце-міс завоювала Мирослава Дмитрик, серед номінанток також були Олександра Пустовар, Ганна Бердар, Валентина Фірка та Світлана Зуб.
Свято продовжилося у нічному клубі «Фантом».

Особливу подяку у організації та підтримці свята учасники та організатори висловлюють декану хімічного факультету професору Лендєлу В.Г., колишньому випускнику хімічного факультету Фединцю М.І. та профкому студентів УжНУ.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також