День Св.Мартина: З самого ранку в центрі Мукачева неочікувано багато гостей (ФОТО)

11
29

Дебютне відзначення покровителя міста над Латорицею має всі шанси стати одним з найпопулярніших свят Закарпаття цього року.

А відтак - і традиційним та одним з найулюбленіших днів у календарі жителів Мукачева та туристів.

У ці хвилини гості свята куштують вино, глінтвейн, а також ласують гусками, качками, бограчем та шашликом. А головне - вітають один одного зі святом та жваво спілкуються.

Сцену встановили між драмтеатром та Обеліском Слави. Намети з вином та іншою смакотою розмістилися по один бік площі Миру позаду Кирила з Мефодієм. 

Коментарі

Ю
Юрій

перший раз свято проводилося і було на досить високому рівні. А вдруге, втретє - буде ще краще! Якщо чесно, то все було супер. Але ще треба буде нам роботу "ІТВ сервісу вдосконалити" - з ранку не прибрано!!!

В
Василь

А мне празник очень сильно поравилса! В нашем сраном Берегове ничего потобного никогда не устраивали и хер устроят! И понравилось что не было китайского хмала!

M
munkach

все було супер ,моглиб ще поставити проектор та виводити на екран, а то багато людей нічого незмогли побачити

С
Справедливий

Да, парниша явно больной. На голову. Пока у него она есть. Будет дальше такое писать, кто то голову снесет ненароком

К
К

Вгадав,точно має проблему з малим

11
1 1 1

щоб вас бутулізм ухопив!!!!

К
К

До 111-чувак якщо у тебе комплекс із за малого пісюна і ти злий на весь світ, то сиди мовчки, а не обгажуй таке гарне свято і не виплескуй нікому нецікаву інфу з свого рота

С
Справедливий

Какой опыт? У тебя елементарного воспитания нету. Ты срешь на людей даже не будучи на событии. Иди гуляй лесом, пей минералку в гигиенических перчатках. Дима, прошу тебя, заблокируй этого гаденыша, противно читать каждый день!

М
мукачівка

Нема кращого свята, коли в ньому приймають участь діти, та й ще талановиті.Коли атмосфера на святі здорова,щира і радісна, то і такі коментарі під ніком 111 - це ніщо, пустота і не цікаво!

11
1 1 1

Мій досвід дозволяє мені так говорити!!!

С
Справедливий

Дима, зачем играетесь з пацаном? Он постоянно гадости пишет. Пофиг есть повод, нету повода. Заблокируй его, пусть не несет чушь! Кто за?!

ТД
Тужанський Дмитро

))))) Про що тоді мова, коли "Якби я був там"...

11
1 1 1

Якби я був там, я б вам намного більше недоліків показав. Я говорив лиш про загальні недоліки які притаманні кожному з усіх проведених раніше фестивалів.Але на щастя я у відпустці і є за межами Мукачева. і поміняйте вже нарешті ті засрані біло-сині палатки!!!!

Д1
до 111

ну так не ховайтесь за анонімом і наступний раз приєднайтесь до оргкомітету та вказуйте на всі недоліки. завжди легше критикувати ніж щось зробити!

ТД
Тужанський Дмитро

До 111: Це вже у вас круги. Загальні фрази, що все фігово без конкретики. Не солідно) Точніше - тро-ло-ло

11
1 1 1

Це не комплекси - це правда!!!! Ще скажіть що вони готували у таких же умовах як у ресторані. Дітей сюда не приписуйте бо ми говоримо про вино і їду. А там підготовки багато не треба: 1.дати команду іваницькій нехай вибере "потрібні" ресторани, або просто поставити її перед фактом які заклади будуть брати участь. 2. Самим ресторанам закупити продукти і вибрати перпсонал який буде працювати. 3.Розбити шалаш і торгувати. От і вся підготовка!!!! А вибрані ресторани зароблять дуже багато грошей, і свято їм окупится з лихвою.

ТД
Тужанський Дмитро

Коментарі з стереотипів. Як мені відомо, було лише три ресторани. Можливо, чотири. У якого з них у поварів були немиті руки? Щодо п'яних, не так вже й багато їх було. Зрештою, це проблема людей, а не заходу. Якщо ви бували на будь-якому з європейських фестів, то там п'яних не менше, а часом і більше. Тому щодо виходу на новий рівень, то це вже запит до кожного мешканця міста. Але водночас, закидати сьогоднішньому святу в антисанітарії, обжираловці і т.д. щонайменше несерйозно, адже була і підготовка до свята, і роботи та участь дітей, вистава, і т.д. Не розумію людей, які хають все навколо. Це якісь комплекси.

11
1 1 1

якшо вам нравиться, коли вам роблять їсти повари з немитими руками якими облапали всьо шо лиш можна, то ваше право. особисто я люблю чистоту і порядок. і тому я там їсти не буду!!! На рахунок вина - мені лиш не нравиться куча пяні яка потом шляюся по городу і обсикує всі прилеглі дуфорти!! Пора виходити на вищий рівень ніж обжираловка!!!!

ТД
Тужанський Дмитро

По-перше, змініть трошки тон звертання. По-друге, увесь день в центрі міста: їм, випиваю з друзями, пригощаю знайомих...

Д1
для 111

Послухайте шановний!Якщо ви їздите по Європі-то мабуть бачили, що і там свята проводять просто неба,різні фести,народні гуляння,присвячені тим чи іншим національним святам чи подіям.Але мабуть там не вишукють проблеми,де її в принципі немає, так як це робите Ви. А Вам,особисто, якщо щось не до вподоби -будь-ласка не ходіть на такі заходи,сидіть дома і бубніть собі під ніс!

11
1 1 1

Дімочка піди у город і уважно подивися у яких умовах приготовується їжа !!!! Я знаю шо я говорю. І я не протів празників я протів жлобських обжираловок які устроюють у центрі по любому поводу!!!!

В
вино

а почему собственно "НЕОЧІКУВАНО" я б сказал что даже очень очікувалы!!!

З
закарпатка

чем больше в городе будет проводиться праздников, тем лучше! Это привлечет много туристов, да и нам всем веселее. Но очень не хватает аквапарка! Неужели пан Балога такой бедный, что не может построить нормальный бассейн? в Берегово смогли построить, а наш Балога кроме политики ничем больше не занят. Не могу сказать, что его уважаю, и голосовать за не буду (и сейчас не голосовала).

ТД
Тужанський Дмитро

Хлопці, а хоча б один був з вас сьогодні в місті? Для чого писати нісенітниці про антисанітарію? Це вже стає ментальною характеристикою: пофіг що, лиш би "облаяти". Не вистачає позитивних емоцій, то ходіть зранку в холодний душ.

П
Петро

правду нік коже уважуха

О
От

Цікаво а СКІКИ БАБЛА ЗА МІСТА НАГРЕБЛИ??????????

J
josko

NYIKU I 111!VI KOLISY BUDETE ZIVILIZOVANYI? U zilomu sviti lyudi vidzna4ajuty rizni svjata,ze dobra nahoda dlya zustri4i ta spilkuvanya mizs lyudymi,ta ne v poslidnyu 4erhu, dobra nahoda dlya popovnenya misykoho bjudzsetu.Vsi vi xo4ete dobri dorohi ta trotuari, zsiti v 4istomu horodi a na vse ze treba hrosi.Molodzi kerivniki Mukacheva!!!!!

Н
НІК

БАЧИШ? НЕ ЗМОГЛИ ДОЧЕКАТИСЯ!!!ПОТРІБНО Ж ЗВІДКИСЬ ХАБАРІ БРАТИ І СВОЇ КИШЕНІ ПОПОВНЮВАТИ! ЧЕРЕЗ 2-3 РОКИ КОЖНУ НЕДІЛЮ БУДЕ ЯКЕСЬ СВЯТО БО КРАСТИ ВЖЕ НЕМА ЩО.

11
1 1 1

обратно обжираловка і антисанітарія!!! Не могли празника вина дочекатися????

Читайте також