День жалоби оголосили по всьому Закарпаттю

13
18

Зважаючи на значні втрати серед військовослужбовців у збитому військово-транспортному літаку «ІЛ-76» Збройних Сил України, по всьому Закарпаттю оголошено День жалоби.

Як повідомляє прес-служба Закарпатсьої обласної ради 14 червня 2014 року оголошується Днем жалоби за загиблими військовослужбовцями

Рекомендовано на будівлях підприємств, установ, організацій області незалежно від форм власності приспустити державні прапори із траурними стрічками. А також,  підприємствам, установам, організаціям області обмежити використання музики та проведення розважальних заходів.

Керівникам усіх релігійних конфесій краю рекомендують провести поминальні панахиди за загиблими військовослужбовцями
у м. Луганську.

Нагадаємо, у Мукачеві теж оголосили День жалоби, через загиблих у Луганську.
 

Коментарі

З
Закарпатец

Так я мастер спорта по боксу - не боишься? http://www.youtube.com/watch?v=Il16nx-5R-E#t=22 Пленение карателей http://russian.rt.com/article/36587 Коэн - США толкает Украину на войну с Россией http://mediametrics.ru/rating/ru/online.html

1
1

сепаратисты не признали, что они сбили этот самолет. Странно вообще-то они должны были бы гордиться этоим, а тут вдруг говорят, что не они. Да и по самому самолету и по погибшим тоже не все понятно. http://mir-mag.livejournal.com/35836.html

2 Закарпатец

Ты "энергетический вампир"? Ты феерический ху3сос, который только и может писать комментарии, не больше. Оставь свою контактную информацию - я готов втретиться и поговорить лично с глазу на глаз. А если не готов говорить по-мужски - закрой пасть и не вылазь из будки.

З
Закарпатец

РУГАЙТЕ БОЛЬШЕ Я ОТ ВАШЕГО МАТА БАЛДЕЮ, просто испытываю чувство близкое к оргазму, А Я ЭНЕРГЕТИЧЕСКИЙ ВАМПИР. ВПЕРЕД БАНДЕРЛОГИ!!!

З
Закарпатец

ИХ НИКТО НЕ ПРИГЛАШАЛ НА ДОНБАСС А ДЕТЕЙ И ЖЕНЩИН СЛАВЯНСКА, ЛУГАНСКА, ГОРЛОВКИ, МАРИУПОЛЯ - ВАМ НЕ ЖАЛКО? ЖЕЧЬ ФОСФОРОМ, стрелять градом и самолетами больницы и детские садики - ЭТО НОРМАЛЬНО? кто идет с мечем, тот от меча и погибнет

НЗ
НЕ ЗАБУВАТИ, НЕ ПРОБАЧАТИ

Не можна, не можна забувати, з чого все починалось, і як продовжується: Нардепи Бушко, Гайдош та Ланьо намагалися допомогти сепаратисту Царьову уникнути арешту http://www.mukachevo.net/ua/News/view/94606-Нардепи-Бушко-Гайдош-та-Ланьо-намагалися-допомогти-сепаратисту-Царьову-уникнути-арешту-Скандокази

В
Вел.Бичків

Вічна пам"ять загиблим героям...

Ж
женя

Україна плаває в крові і материнських сльозах.Коли винуватці війни будуть наказані? КОЛИ НАСТАНЕ ОБІЦЯНИЙ ПРЕЗИДЕНТОМ МИР? АУ !ПРЕЗИДЕНТ.

М
Магда

под ником "закарпатец" ГОМОСЕК царева штуцер )))

СУ
Слава Україні!

Дорогі друзі, закарпатські українські патріоти! Агресор веде проти нас інформаційну війну, російська пропаганда не шкодує часу, сил та грошей, і це дає їм певні результати. Програш у цій війні має сумні наслідки - на прикладі Донбасу і інших регіонів бачимо, як 100-200 агресивних проплачених крикунів здатні наробити великої біди серед навіть тисяч проукраїнського, дружнього чи нейтрального населення. В масштабах держави ці наслідки стають ще серйознішіми. Тому, поки наші контрспецслужби розвалені цими самими кремлядями, не будьмо пасивні, не мовчімо, реагуймо, спростовуймо і протистіймо, кожен хто як може. Разом - поборемо ватно-лаптьову кірзову чуму, і побудуємо справді вільну, демократичну і процвітаючу Україну! Слава Україні!

$
$$$

Шановні модератори ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ до ВАС видаляйте а по мірі змоги заблокуйте кончених ЗАКАРПАТЕЦ і РУСКИЙ нішо їм робити на Закарпатському сайті і всяку ХЕРНЮ у коментах писати вони ж ТРОЛІ КОНЧЕНІ

М
мати

Нехай земля загиблим буде пухом. Співчуття сімям та рідним загиблим наглою смертю від вбивць-терористів. Господи коли скінчиться це жахіття?

А
адміни

ви блять шо посліпли???? нах баньте таких ватоносів

Т
ти

закарпатец - ти сука йобаний кацап - здохни від раку скотино

З
Закарпатец

13 июня около 17:30 на территории аэропорта Луганска начался бой между располагающимися там украинскими аэромобильными частями. – Одна из них – днепропетровская – подняла флаг России, желая, судя по всему, покинуть территорию аэропорта, – Другая – поддерживающая действующий режим Киева львовская – решила им в этом воспрепятствовать. Идет очень жесткий бой.

Ц
цімбор

а де Порошенко ,де його жорсткі дії, чому не знятий аваков ? .....

1
123

Ви не думаєте що вже пора розправитися з злодіями які посягають на Україну,в тому числі з тими які сидять в парламенті також...а не розсіювати нац. ворожнечу на Закарпатті !!!!!!!!

.
...

:(

Читайте також