Депутат Мукачівської міськради Василь Швардак заявив про готовність до військової мобілізації

11
9

Він особисто звернувся до начальника місцевого віськомату.

- Різне повідомляють про мобілізацію. Особисто звернувся до начальника міськвійськкомату про готовність до мобілізаціі, на що отримав відповідь, що мобілізація проводиться тільки в деяких областях, внас поки - ні, - повідомви він.

Нагадаємо, що за інформацією від керівника РНБО Андрія Парубія, в країні розпочалася мобілізація добровольців на захист територіальної цілісності та суверенітету України.

Коментарі

Z
Zoltan

Я венгр, я против войны. Правда не из Берегсаса :( Факт: мужики запасного возраста (18-45 лет) массого - иногда со семями - переходят границу в сторону Венгрии. И не только венгры! Там им предоставляют убежишище!

П
пенсионеру

я глубоко надеюсь, что у тебя есть сын, и ты добровольное напутствие ему дашь - немедленно ехать в Крым и воевать за Украину, щоб у "важкий для країни час", підтримати,все ж таки нашу державу.і про які нахер керівні посади йде мова??? люди знають, що поїхавши туди, з "озброенням та технікою" нашої армії - на них крім смерті нічого не чекає!тому,пенсіонере, шкода, що ти вже можеш лише коменти писати, сидячи на дивані, а сам уже "не при ділах"!

1
1

на войне не люстрируют а убивают. Голод, нищета и разруха!!!! Кофе пить и пиво в кафе не получится. Разорванные тела, кишки и мозги на дороге, вот что такое война. Задумайтесь!!!!!

ДЯ
для я

служил честно и добросовесно более 25-ти лет.никогда не стремился получить высокие должностя и большие звания.они сами были наградой за безупречную службу. поэтому имею право давать советы.

А
АйМолодец

Швардак не хоче щоб його люстровали,синка та всю його банду

Я
я

да, кстати, если будет война, то и на нашей территории тоже. многие ваши дома и магазины могут быть разрушены и разграблены, а родственники и даже дети убиты

Я
я

а он в армии служил?

П
пенсионер2

согласен с пенсионером.....взять оружие и перехуярить всех этих блядей , которые на жизнях молодых ребят добрались до корыта...кроликов, протестанских пастеров и т д...

П
пенсіонер

слід призвати на службу в українську армію всіх офіцерів старшого начскладу(від майора до полковника включно), які не досягли загального пенсійного віку, незалежно від того,військове у них звання чи міліцейське. багато із них при зміні влади в україні вже прицілюються до керівних посад (від голів районних державних адміністрацій і їх заступників до начальників самостійних управлінь і відділів).тому їм спочатку треба доказати,що вони дійсні полководці і звання отримали заслужено,а потім рватися до посад.нехай розкриють свої здібності у важкий для країни час.всіх їх треба направити у крим,щоб вони виступали перед громадою,що україна є незалежна і суверенна та цілісна держава.

Читайте також