Депутат обласної ради Віталій Постолакі

13
0

провів прийом громадян з особистих питань

Згідно із планом роботи депутат обласної ради Віталій Постолакі провів прийом громадян з особистих питань у закріпленому за ним Тячівському районі.

До нього звернулися зі своїми проблемами жителі цілого ряду населених пунктів. Серед них – інвалід Великої Вітчизняної війни Михайло Деяк із сел. Буштино, який уже тривалий час отримує відписки від Буштинського селищного голови замість реальної допомоги у вирішенні земельного питання.

Микола Ярема із с. Мала Уголька просив депутата сприяти у завершенні будівництва приміщення місцевої школи, відкритті додаткового автобусного маршруту, Микола Іванович занепокоєний і тим, що М. Уголька відрізана від світу у зв’язку із повною відсутністю телефонної лінії. З питанням щодо будівництва лікарні у с. Угля прийшов до депутата житель цього села Олександр Бабич. А сільський голова із Великої Угольки Іван Бенца просив порушити клопотання про капітальний ремонт ділянки дороги Угля – Велика Уголька та ремонт опори моста, яка в аварійному стані.

По кожному із цих та інших звернень депутат Віталій Постолакі подав запити у відповідні владні структури, а також посприяв вирішенню ряду скарг жителів Тячівщини безпосередньо за місцем проживання, повідомили з прес-служби обласної ради.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також