Депутатці КМКС Петеї загрожує 10 років в'язниці за "угорське Закарпаття"

44
21

Офіс Генпрокуратури відкрив провадження щодо депутатки Закарпатської облради Юдіти Петеї, яка включає Закарпаття до складу Великої Угорщини.

Як повідомляє народна депутатка Соломія Бобровська, Офіс Генерального прокурора відкрив провадження за ч. 2. ст. 110 КК України "Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України". Досудове розслідування буде здійснювати Служба безпеки України.


Зазначимо, що вже 4 депутати від партії КМКС знаходяться під слідством: Василь Брензович, який переховується від слідства в Угорщин, Пейтер Чаба що так само ще рік тому виїхав до сусідньої країни. Єлизавета Біров, яка знаходиться під слідством за розтрату коштів. А тепер і Юдіта Петеї.

"Це правильний крок. Слідкуватиму за ходом провадження. Ми надто довго закривали очі на подібні речі зі сторони росіян і маємо приклад чим це закінчилось. Треба вчити свої уроки", — зазначає Соломія Бобровська.

Нагадаємо, нещодавно закарпатська депутатка КМКС Юдіта Петеї зобразила Закарпаття в кольорах угорського прапора.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДС
До СБУ!

Ви майже з нив цігари возите орбанові??? Чи сидите на откатах вонячих мадярських???

Б
Бачі

Не треба тут маніпулювати. Ми вже обпеклися і ще раз дурними не будемо. Най свій мадярський прапор малює над мадярщиною, а нашим журналістам варто би було записати репортаж про то, що АБСОЛЮТНА більшість Закарпаття не хоче і навіть не думає про ніякі угорські порядки, угорські школи, угорські органи влади у себе дома, бо ті люди які зараз там сидять (у якості біженців чи туристів чи шо вони там роблять)можуть розказувати горцям різні басні. Треба діяти наперед!

О
ОДА

Попють каву, посміються і розійдуться закривши провадження. Головне завдання влади, -кинути простолюду кістку аби мали що жувати.

З
Зл

Но іште бога ти нем, тотонемошток ся палити! Се майжак наша місна Неля Штепа?

К
Кабан

Зато корупціонерів які зараз обкрадають ВСУ на мільйони долларів просто міняють посадами.Зрадник Турчинов,який не віддав наказ у свій час знищити зелених чоловічків в Криму і досі на свободі.Перевертня Медведчука взагалі віддали росіянам

Й
йоушко

А Шуфрича і все ОПЗЖ коли сажати будете?

Ц
Ціґань

до тих, ко туй тіпа, на власній сторінці, бережи закарпаття. йсе представник влади україни. коби йсе я розмістив, та і пес би на ня лабов не махав. она кить так любит мадярщишу, то чомаґ-вошуталломаш-модьорорсаґ!

A
a/o

На Закарпатті залишилося 60-70 тис. угорців. Принаймні 70-80 відсотків – старі, жінки, хворі чи діти. Дуже сумно, що деякі люди їх бояться.

З
Закон

Злочинець має бути покараний.

ДА
До а/оо

Видно ви сепари тримаєте українців за дурнів. Доста було

A
a/o

На своїй сторінці у Facebook жінка опублікувала карту з угорськими національними кольорами. І текст просить Бога захистити Закарпаття. За це 10 років тюрми?! Бережи, Боже, Україну від божевільних!

Г
Грішка

Втікай сепарка мадярська

Г
Грішка

Сепарка мадярська втікай

Г
Грішка

Утікай утікай бо нич ти непоможе сепарка

P
Patriot

треба заборонити партію кмкс петеї і всі вони сепаратисти

У
УМДСник

Тікай сепаршо. А другим хай буде Урок. Це Україна була і буде завжди. А таких як ви всіх покараємо і виженемо.

Г
Генерал

Петіі отримає по закону, бо на старість розум втратила

Z
Zxc

Имити і спалити шліфонів!!!

Л
Лоцій

Туди єйо,в качель...

Л
Лойчі

Біжи лем нийніко до брензовіча Будапешт

ЗУ
Закарпатський Угорець Русин но не Бендера

Це все понти запугують челядь

Читайте також