Депутати Берегівської міськради просять колег з КМКС та УМДС звернутися до Орбана з підтримкою євроінтеграції

16
2

Відповідне звернення було опубліковано на сторінці депутата Берегівської міської ради Віталя Антіпова у Фесйбук.

Депутати закликають колег підтримати рішення звернутись до Орбана з підтримкою прагнення України на шляху євроінтеграції.

"Звертаємося до Вас, голів фракцій та співголів Берегівської міської ради, Дорчі Кароліни, Гусар Пейтера, Товт Дьизива, Сейкель Йосипа, що представляють партії угорців України КМКС та УМДС.

Ми, депутати Берегівської міської ради - представники партій «Європейська Солідарність», «Команда Андрія Балоги», «Рідне Закарпаття», звертаємося до своїх колег-депутатів, що представляють угорську спільноту Берегівської територіальної громади, із закликом звернутися до прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, підтримати прагнення України на шляху євроінтеграції і проголосувати за рішення щодо відкриття переговорів про членство України в Європейському Союзі, що проходитиме 14-15 грудня 2023 року!", - йдеться у депутатському зверненні.

"Сподіваємося, що для Вас, як і для всього народу України, є важливим наше цивілізоване європейське майбутнє. Особливо у час, коли наша держава виборює свою незалежність у кривавій війні з російськими загарбниками", - додають у звернені.

Нагадаємо, 5 угорських громад Закарпаття приєднались до заклику до Орбана щодо переговорів про вступ України в ЄС. А напередодні лідери угорських громад Закарпаття звернулися до голови Європейської ради Шарля Мішеля та прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана з проханням підтримати початок переговорів про вступ України в ЄС.

Коментарі

Е
Еге

орбаняку на гілляку!!!!!!!

Л
Лоці

УМДС підписали, а КМКС має СБУ подати на заборону як ОПЗЖ, бо це антиукраїнська і антиугорська організація. Вони мають нас, закарпатських угорців, за бидло. І не хочуть, щоб ми були в ЄС. Їм Орбан царь, як Путін.

Читайте також