Депутати Мукачівської райради закликають Парламент не підтримувати особливий статус Донбасу

5
0

Про це йдеться у зверненні депутатів Мукачівської райради від Єдиного Центру.

Текст звернення:

"Голові Верховної Ради України п.Гройсману В.Б.

Звернення депутатів Мукачівської районної ради

Закарпатської області

Ми, депутати Мукачівської районної ради стурбовані діями окремих політиків нашої держави, які мають підтримку у депутатів Верховної Ради України, щодо нагальної необхідності внесення змін до Конституції України в частині надання особливого статусу Донецькій та Луганській областям.

Як представники населення Мукачівського району в Мукачівській районній раді, категорично та однозначно висловлюємося за збереження соборності, територіальної цілісності та суверенітету нашої країни та виступаємо проти будь-яких спроб, як ззовні, так і всередині держави, які спрямовані на руйнацію цих визначальних засад для існування будь-якої країни.

Надання особливого статусу Донецькій та Луганській областям, в той час, коли там ведуться бойові дії проросійськими силами проти української держави, коли не вирішено питання контролю України над кордоном із Російською Федерацією, лише сприятиме легалізації агресивних та антиукраїнських дій, як з боку Росії, так і місцевих сепаратистів.

Ми закликаємо депутатів Верховної Ради до консолідації заради захисту інтересів України та майбутнього нашої держави ухвалити історичне рішення - у жодному разі не голосувати за зміни до Конституції України, які стосуються особливого статусу Донбасу, під яким приводом і ким вони б не подавались, та не допустити легалізацію влади терористичних угрупувань в цьому регіоні. Вважаємо, що центральні органи влади та місцеве самоврядування в цей складний та відповідальний для України час повинні все робити для того, щоб зберегти територіальну цілісність держави та захистити її суверенітет.

Бігунець В.П., Біров Л.Б., Геревич М.М., Граб В.І., Гузинець С.В., Деркач І.С., Іванчов В.Ю., Малешка В.Б., Маринець О.В., Микуланинець М.І., Михайло І.П., Мучичка І.Й., Петьовка В.М., Плеша В.В., Фехтел В.Е., Хохол І.В., Чекан Є.Є., Шкоба С.А.".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також