Депутати підтримали нову утилізацію сміття

5
0

Сьогодні відбулося пленарне засідання Закарпатської обласної ради

18 пунктів порядку денного розглянула обласна рада на пленарному засіданні, що відбулося сьогодні, 2 серпня.

Зокрема депутати проголосували за внесення змін до Програми зміцнення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я комунальної власності на 2004-2010 рр. згідно зі змінами видатки збільшили на 350 тис. грн.

 Підтримали депутати Програму підготовки та перепідготовки стоматологів, інтернів та студентів стоматологічного факультету, щоб створити умови для кращого стоматологічного обслуговування закарпатців. Затверджено концепцію реформування друкованих ЗМІ області. Реформа полягає у виході органів державної влади та органів місцевого самоврядування з числа співзасновників видань і обмеженні, а згодом повному припиненні бюджетного фінансування газет.

Майже одноголосно обласні обранці проголосували за Концепцію комплексної системи поводження з побутовими відходами для Закарпатського регіону. Концепція передбачає трьох етапне будівництво полігонів із інженерним захистом, організацію системи утилізації відходів, використання енергії відходів, непридатних для утилізації. Приблизна вартість проекту (складена на основі наявної в Угорщині вартості) становитиме 417 тисяч євро.

 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також