Депутати Ужгородської міськради дозволили меру мати ще двох заступниць

5
0

Віктор Погорелов матиме двох додаткових заступників – Даніеллу Геворкян та Світлану Король. Таке рішення депутати міськради ухвалили на своєму останньому засіданні.

 

Цікаво, що на офіційному сайті міськради, попри Закон «Про доступ до публічної інформації», воно відсутнє. Категорично відмовилися показати його журналістові «Часу Закарпаття» й у відділі інформаційних технологій та зв’язків із громадськістю Ужгородської міської ради.
 
Втім кореспонденту вдалося добути документ зі своїх джерел. Офіційно він називається «Про структуру виконавчих органів ради, загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів, заступників міського голови». Із документу стало відомо, що Даніелла Геворкян, котра паралельно займає і далі займатиме ще й посаду керуючого справами виконкому, із 16 грудня матиме посадовий оклад у розмірі 2793 гривні. А окрім цього, до зарплатні їй додаватимуть 15% посадового окладу за вислугу років, надбавку за особливі умови проходження служби в органах місцевого самоврядування та напруженість (!!!) у роботі в розмірі 50% посадового окладу, щомісячну премію в розмірі 65% посадового окладу. Матиме пані Даніелла й матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної зарплати та допомогу на оздоровлення в розмірі середньомісячної зарплати.
 
Світлана Король, котра наразі займає посаду начальника фінансового управління і яка за нею залишається, із 16 грудня має оклад 2793 гривні. До цього додається: надбавка за вислугу років у розмірі 15%, надбавку за особливі умови проходження служби в органах місцевого самоврядування та напруженість (!!!) у роботі в розмірі 50% посадового окладу, щомісячну премію в розмірі 65% посадового окладу. Пані Світлана Король також матиме матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної зарплати, допомогу на оздоровлення в розмірі середньомісячної зарплати.
 
Як інформують наші джерела в міськраді, багато працівників, котрі вже відчули затримку зарплати, просто обурені таким рішенням депутатів.
 
«Виходячи з такої логіки, тепер можна кожного начальника управління призначити заступником мера, аби легалізувати йому підвищення зарплатні», – поділився з журналістом один із працівників міськради.
 
Нагадаємо, дотепер у Віктора Погорелова уже було 4 заступника, тож зараз їх стане аж цілих шість. Тим часом, за нашою інформацією, затримки зарплати уже відчули бюджетники. Лише завдяки дотації із обласного бюджету у близько 4 мільйонів гривень цей борг вдалося погасити.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також