Депутати виділять кошти на водогін у іршавській Ільниці

8
0

Закарпатські депутати обласної ради підтримали запит своїх колег Оксани Балоги, Михайла Поповича та Максима Хохлова щодо облаштування в селі Ільниця Іршавського району водогону.

Ще у 2004 році при закритті шахти в селі Ільниця був побудований водогін, який повинен був забезпечити основну частину населення - це близько 6000 жителів питною водою, але в експлуатацію так і не був введений.

"На сьогоднішній день у населеному пункті склалася ситуація залишення населення (967 дворогосподарств) та соціальної сфери села - це чотири дошкільні навчальні заклади де виховуються 310 дітей, п’ять загальноосвітніх шкіл, де навчаються 1500 учнів, дитяча школа мистецтв, де займаються 300 вихованців без питної води, що в свою чергу є першим кроком до епідемічних ситуацій.

Просимо включити питання запуску водогону в селі Ільниця в обласну програму «Питна вода» і передбачити кошти на здійснення робіт з даного питання в 2014 році в сумі 1 млн. грн. за рахунок природоохоронних заходів», - йдеться в депутатському запиті.

Запит направлено на розгляд в обласну державну адміністрацію, пише прес-служба Закарпатської облради

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також