Депутати Закарпатської облради пропонують нагородити Єлизавету Біров

4
5

Обласна рада прийняла рішення про клопотання перед Верховною Радою України про нагородження Єлизавети Біров головного лікаря обласної дитячої лікарні міста Мукачева, депутата обласної ради двох скликань, члена постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я.

Запропоновано нагородити Почесною грамотою Верховної Ради України за вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, активну громадсько-політичну діяльність та високий професіоналізм.  Рішення прийнято 70 депутатами обласної ради, повідомляє прес-служба облради.

 

Коментарі

ЗЩ
За що? Хабарі?

За що??? Дитяча лікарня- найбільш корумпований заклад у області. Свині наживаються на дітях! Губаль говорив про корупцію побутову? Почніть з цієї лікарні!!!! А потім нагороджуйте кого і чим хочете. Простим людям Ваші нагороди - до ...., не потрібні.

Т
тімея

Якщо грамоти давати головним лікарям, підопічні яких не глянуть на хворого без хабаря - то про які "жити по-новому" може йти мова? Шкода людських життів, що віддали українці на Майдані. Чесне слово, хоч би не позорилися... Не в обласних депутатів треба питати про нагородження головного лікаря, а в батьків хворих дітей. Поставте скриньку на вході у лікарню, щоб кожен міг оцінити роботу закладу і тоді вирішуйте - нагородити чи наказати.

Д
Дмитро

У лікарні все за хабарі, візит до лікаря - 50грн., а їй грамоту. У смітник!

В
валя

За бардак в обласнів лікарні майже її нагороджують!

Д
Дитина

Це та, що ніяк не дасть добро на ремонт дитячих басейнів бо гроші вже тю-тю? Ну-ну...грамоту їй...

Читайте також