Депутати Закарпаття просять 198 млн. грн. на захист від паводків

5
0

Закарпатська обласна рада просить Кабмін та Верховну Раду України перебачити в Держбюджеті на 2010 рік кошти на захист Закарпаття від паводків. Як зазначено в Програмі комплексного протипаводкового захисту в басейні річки Тиса, фінансування заходів на 2010 рік має становити 198 млн. грн., натомість передбачено лише 12 млн. грн.

Депутати у зверненні нагадують, що цьогоріч заходи з протипаводкового захисту в області профінансовано на 164,2 млн. грн., що становить 77% від обсягу, передбаченого Програмою на поточний рік (мали спрямувати 214 млн. грн.).

Загалом за останні три роки (2006-2009 рр.) Програма "Тиса" профінансована на 84%.

З метою виконання заходів з комплексного захисту населених пунктів та земель Закарпаття від паводків, Закарпатська обласна рада просить КМУ та Верховну Раду України забезпечити своєчасне та повне фінансування Програми "Тиса" при формування показників Державного бюджету України на 2010 рік.

Згідно з Програмою комплексного протипаводкового захисту в басейні річки Тиса, фінансування заходів на 2010 рік повинне становити 198 млн. грн. За попередньою інформацією, в Держбюджеті на наступний рік передбачено на цю мету всього 12 млн грн.

За це звернення до КМУ та Верховної Ради України проголосувало 67 депутатів з 79 присутніх у залі.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також