Депутати затвердили односторонній рух на Пушкіна-І.Зріні у Мукачеві

11
10

Сьогодні, на сесії Мукачівської міської ради було затверджено рішення про організацію дорожнього руху на вулицях міста, а саме йшла мова про експериментальне впровадження одностороннього руху по вулицях Пушкіна та Ілони Зріні.

Цим рішенням було остаточно затвердження одностороннього руху.

Також, за новим планом, на місці по вулиці І.Зріні буде встановлено декоративні клумби для напрямку потоку та відокремлення паркувальних місць.

Скан схеми додається:

Коментарі

В
Віталя

Нормально зробили односторонній! На Жданова-Ярослава Мудрого якось тупувато зробили головну. Там потрібне інше рішення

Я
Ярослав

Ви коментатори наві1рно машин не маєте, рідко там їзджу но не стою.

2
222

Заєбали з тим односторонім рухом ідіотизм повний треба піти нахрен ті знаки познімати і їздити як усе їздилося

М
мукачівець

Більшого ідіотизму у Мукачеві не придумали! Для чого односторонній рух? Бо ніде паркуватися місцевим оленям, таке враження, шо у тій ратуші залишилися одні ідіоти та й керують як самі хочуть

M
Mulidran

додам ще, і вже вкотре, вул. Шевченка вже теж перетворилася на казна-що. Ну нехай легковики, а то - дуже інтенсивний рух вантажівок. Дорожне покриття, шашка, розбита вщент, яма на ямі. Незважаючи на встановлені/і не встановлені відповідні заборонюючі знаки, незважаючи на звернення мешканців до мерії, ситуацію не вирішено. Тим часом, від вібрацій, що їх спричиняє рух вантажівок, страждають будинки мешканців вулиці. Це все будинки старі, забудова 1930-40х рр.

0
007

А за паркування при односторонньому русі розробник не подумав?Чудно,що у всіх депутатів є авто,а про це ніхто не звернув увагу.

Г
гантер

На розі Берегівської-І.Зріні треба ланцом прикувати даїшника до знаку "керпіч", бо "олені" їдуть проти шерсті, та ще й погрожують добропорядним водіям.

Г
гільтайчук

Таку схему руху могли затвердити лише безмозглі дипутати в яких немаэ своэі думки а лиш виконують вказівки необдуманого рішення одніэі особи яка невраховуэ думки мешканців міста та правильні поради водіів.В Мукачеві потрібно закінчувати з такими неодуманими рішеннями, а ініче все вмісті буде розрушено що напрацьовувалось роками.

Ч
Читач

Хто малював "схему"? поворот на Берегівську не під кутом 90 градусів, там зовсім інший кут)

1
111

Цікаво, хто робив цю схему? Вулиці Жданова вже не існує кілька десятків років.Є вулиця 26 жовтня.

Читайте також