Депутати зняли із себе недоторканність

2
7

Верховна Рада ухвалила в другому читанні закон №7203, який має набути чинності 1 січня 2020 року.

За відповідний закон проголосували 373 народних депутатів при мінімально необхідних 300, повідомляє кореспондент Укрінформу.Законопроєкт №7203 був зареєстрований у парламенті VIII скликання п’ятим Президентом Петром Порошенком.

Ним передбачено виключення зі статті 80 Конституції положення, що гарантує парламентаріям депутатську недоторканність, а також неможливість бути притягнутими до кримінальної відповідальності, затриманими чи заарештованими без згоди Верховної Ради.

Таким чином, у статті 80 Конституції залишиться лише норма про те, що народні депутати не несуть юридичної відповідальності за результати голосування або висловлювання у парламенті та його органах, за винятком відповідальності за образу чи наклеп.

Коментарі

КИ
К Ивану

Иванку, Мукачевские депутаты вообще не получают зарплаты если ты не в курсе

А
Альгердас

Эт просто праздник! фсе комики - отдыхают! КВН - атстой! проникнитесь настроем юзверя! Іван 03.09.2019 21:17 Хто бачив зарплати наших мукачівських депутатів? И??????? и шикарный выход Іван 03.09.2019 21:17 Вони просто ахуї....ли Занавес. Титан мысли! Ну фсё высветил!

П
Петя

Муніціпалів зарплатня просто аху...ть.Не можу зрозуміти за що їм платити 30 тис. грн. ЗЕЛЕНСЬКИЙ МАЄ ЦИХ КРАДІЇВ РОЗІГНАТИ.

І
Іван

Вони просто ахуї....ли

І
Іван

Хто бачив зарплати наших мукачівських депутатів?

М
Михаил

Шановні депутати Ради! А ви знаєте, що Дж. Оруелл писав антиутопію, а не інструкцію з використання країни ?

А
Альгердас

И чё? народні депутати не несуть юридичної відповідальності за результати голосування або висловлювання у Полюбасу ни за что неотвечают! ( извиняюсь за ошипки)

Читайте також