Дерева почали рубати навіть на узбіччях траси Київ-Чоп (ФОТО)

9
7

Незаконну рубку лісу зафіксувала Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

20 травня близько 14:40 на проміжку автодороги Київ-Чоп мукачівські патрульні помітили трактор ДТ74, біля якого знаходились свіжозрублені стовбури дерев.

На місці полісмени виявили двох працівники із бензопилою. Чоловіки не мали жодних документів, що посвідчують їх особи, а також дозволів на вирубку лісу.

Оскільки у діях молодиків вбачаються ознаки кримінального правопорушення патрульні викликали слідчих та забезпечили охорону місця події.

Коментарі

О
Ой

Се трактор ДТ-75 а не 74

Л
Лоці

До Хащового, а трактори уткіть? Хоч уповісти, шо се собі домів бідні люди з бульдозером рубають?) Ха не смішиня. То месні олігархи бабло стрижуть! Нова мусарня не ефективна! Тому шо з нового там лише назва, Міліція стала Поліційов. Перевели слово СССР "Милиция" на західне "Поліція", то гебо карандаш стали називати олівцьом, а суть не змінилася він жеж ручков не став!!!

Д
Добрый

Не. Ну это реальный беспредел. Да и глупо. Надо проводить грамотную стрижку деревьев. О, у нас в Мукачево в районе Досы деревья обкарнали. Чёторжу! Столбики оставили, такие прикольные. А камазы дров? И, блин, никого не боятся. Недели две простояли на территории Точприбор! С учётом того, что ничего не скрывалось, думаю что дрова раздадут малоимущим.

А
Ааа

То путин видав вирубуе!!! Або спец служби рф

Х
Хащовий

А що мають робити в селі роботи нема в городі платять копійки не всі можуть за кордоном трудитися -як каже Валентина холод не тітка а грошей на дрова нема-де влада котра обіцяла думати про пересічного українйя

В
валентина

Ось трохи підождіть!Чим печі палити?Вирубають все!І Посадки і Ліси ,парки порубають.Холод не тітка!Дітям потрібне тепло, а це скажені гроші...

ЕК
Евпатий Коловратий

во всем виноват Запад

Читайте також