Держава не виділяє на замок Паланок ні копійки

12
6

Історичний музей існує виключно на власні кошти та допомогу меценатів.

«Практично всі ремонтні чи реставраційні роботи приміщень замку «Паланок» проводяться за фінансової або будь-якої іншої матеріальної допомоги меценатів. Ще один вид доходів – оренда приміщень, де розміщені сувенірні лавки та кав’ярні/магазини. На 2012 – 2013 рр. не було виділено жодних державних коштів для господарських робіт. Хотілося б, аби держава більше сприяла розвитку таких туристичних центрів як наш замок», - розповів у інтерв'ю Мукачево.net директор музею Михайло Белеканич.

Усе інтерв'ю читайте за посиланням: Михайло Белеканич: «Цього року плануємо прийняти близько 120 – 150 тисяч туристів»

Коментарі

Е
екологу.

Де ти бачив щоб Балога щось зробив????!!! Замок не в аренді!!!

Е
Еколог

якщо я добре пам"ятаю то замок в аренді у Віктора Івановича на 49 років і вже досить давно і саме за його кошти 15 років тому там зробили ремонт , та привели його в божеський вид

ДА
до автора

не коректний заголовок. Замок знаходиться у власності міста громади. То і місцевий бюджет ЗОБОВЯЗАНИЙ виділяти кошти!!!!! За 2 роки з місцевого бюджету ЖОДНОХ коаійки!!!!!! На воре шапка горит_ така є приказка. Мало того аренду місто забирає у замку.

Н
Незалежний

До еее... ЦЕ все зараз говориться тому, що цей об'єкт певно впав очі "царю Мукачева" і він дуже хоче здійснити свою мрію, мати не тільки вілли і шикарні дачі, а ще і замок. Вибачте якби ви менше крали із виручених грошей із туристів які приходять в замок все б було добре.

Е
еее

може подаруємо балогам, стаття підготовк "міська громада посить приватизувати замок для запобігання подальшого руйнйвання"? замок повністью себе забезпечує. менше крадіть!!!!

П
патріот

Але держава очікує прибуток із 150 тис. туристів!!!

Читайте також