Державні охоронці Закарпаття визначили

5
0

"Кращих за професією"

29 жовтня Україна відзначатиме 55-ту річницю створення Державної служби охорони в системі правоохоронних органів держави. У рамках святкування цієї поважної дати днями в обласному центрі відбувся конкурс професійної майстерності "Кращий за професією" серед нарядів груп затримання та працівників Служби інкасації ДСО.

 Пальму першості зі службової підготовки поміж собою виборювали найкращі представники п`яти підрозділів ВДСО при УМВСУ в Закарпатській області. Державні охоронці мірялися силами один з одним у дев`яти номінаціях: теорія функціональної та спеціальної підготовки, практичні стрільби, рукопашний бій, біг стометрівки та 1000 метрів, гімнастика, фігурне водіння службової автівки, смуга перешкод та відпрацювання тактики дій на охоронюваному об`єкті з пейнтбольним спорядженням. Відкрив змагання на території Кінологічного центру заступник начальника ВДСО при УМВС, підполковник міліції Василь Скраль, який побажав своїм підлеглим досягти найвищих результатів і найуспішніших досягнень на славу Державної служби охорони і тієї почесної місії, що покладена народом на неї, - берегти спокій, життя і добробут української нації.  А за мить вже лунали акорди Державного гімну і майорів на вітру жовто-блакитний стяг, який з честю підіймав переможець минулорічних змагань молодший інспектор групи затримання Мукачівського МВДСО Михайло Буряс.

Доблесно боролися за першість 20 учасників конкурсу, кожен прагнув своїм особистим рекордом прославити 55-ту річницю Служби. Проте будь-яке змагання вінчається переможцем. яким за результатами командних заліків став Іршавський МВДСО ВДСО при УМВСУ в Закарпатській області. Наймайстернішим звитяжцем серед державних охоронців став молодший інспектор ГЗ Іршавського МВДСО Сергій Кормош, набравши найбільшу чисельність балів. Невдовзі й нагороди знайшли своїх господарів: грамоти та чималі грошові премії з рук підполковника міліції Василя Скраля отримали капітани команд-переможниць та трійця державних охоронців – призерів за особисті досягнення.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також