Державний злочинець: Депутат від ОПЗЖ став "мером" Маріуполя від окупантів

4
3

У Маріуполі депутати від забороненої партії ОПЗЖ за підтримки російських військових «обрали очільником» міста Костянтина Іващенка

Російські військові примусово привезли з Маріуполя та навколишніх сіл депутатів інших партій для «правильної картинки».

Окрім того, фейкове зібрання “ратифікувало результати референдуму 2014” і вважають тепер Маріуполь частиною сателіта Росії».

Коментарі

А
Анталовський

Обласна влада , лунченко , пітьовка оберігають в Закарпатті опзж і івана чубирко на випадок приходу асвабадітелей. Хай Київ робить висновок по всіх сепарах.

АР
Адмінам репост до Зеленського?!

Потрібно підкинути таку санкцію а для цього треба розголос у смі!!! Короче виробники мікрочіпів /процесорів можуть одним ПО відрубити всі компи і телефони у заданому регіоні.. це робиться на першому рівні в регістрах логіки техпроцеса... Тобто процесор після обнови може стати кремнієвим камнем який необновити невостановити... Просто цигла!!! Бо це не ПО а корінна логіка (0/1) яка зчитує ПО а без неї ПО впринципі як і неіснує... Виробники можуть одним кліком відрубити парашу від цивілізації і будуть вони в каменому віці!!!!

ІВ
Іван Васильович

Такоє оно ото ОПЗЖ..Законсервовані агенти та просто шльондри.. Ба де наш славний опуджопник Шуфрич)? Копкався у груди ош мадярську знає..Майже пушов Орбану з виборами помагати)).. А може ото овін у неділю утяг десь цураву беху та ганяв по Берліну з мацкальким прапором )?? Ниє достовірної інфи, ото факт. Айбо одно ясно, такоє знатноє гівно - мусить десь уплисти)).. А от не факт што Мертветчук вспливе)…

Читайте також