Держказначейство блокує платежі Мукачівської міської виборчої комісії

13
4

Її очільник попереджає у коментарі Мукачево.net, що вибори під загрозою зриву.

За словами голови ММВК С.Носалюка, виділених коштів недостатньо і відповідальний обласний чиновник в ручному режимі вирішує, що оплачувати, а що ні з витрат на роботу комісії.

Коментарі

Н
Носалюк

Бюджетнику, зацікавленим і Маші (мабуть правильно Марії?) Виконав Ваше доручення! Розібрався як у вас все працює. Дві години на телефоні і все вирішилось. Даю номери (службові, а особисті, мобільні дам приватно): 1. Шоля Іван Петрович, начальник закарпатського ГУДКУ 0312 630699 - але звонити без толку, вже півтора місяці не бере трубку. 2. Максим Володимирович, начальник відділу (Київ, казначейство) 044 2814914 3. гаряча лінія (Київ, казначейство) 044 2814916 4. Володимир Павлович, куратор Зак. обл. адміністрації президента, 0442557444 5. СБУ - самі вам зателефонують 6. все інше - ЗМІ, дзвінки на мобільні, особисті розмови для виходу на Ледиду Ось який "порядок" казначейського обслуговування у Мукачеві... Однак все це загальні фрази. За кожною проблемою стоїть конкретний чиновник! Кожна "проблема" має конкретне прізвище і посаду! Гнати в три-шиї!!!

БМ
Бюджетник Маші

...Порядок і казначейське обслуговування - поняття несумісні! Це Ви пересічним громадянам можете "лапшу вішати". Бюджетники готові Вас заплювати!!!

Б
Бюджетник

З цим казначейством одні проблеми. У нас так само постійно доводиться боротись за кожну платіжку. І це не дивлячись на те, що кошти на рахунку є! Враження, що чиновники казначейства навмисне затримують платежі. А головний "казначей" області вже пів року не буває в своєму кабінеті (телефон не відповідає) та мобільний не бере.

М
Маша

Шановний пан Носалюк ви спочатку розберіться з порядком казначейського обслуговування а потім пишіть блокує чи ні.

Читайте також