Десь штрафують, але не на Закарпатті: "Євробляхери" готові вирушати на Київ (ВІДЕО)

5
31

Представники громадської організації "Авто євро сила" кажуть, що готові вирушати на Київ з акцією протесту якщо поліція не припинить безпідставно штрафувати власників "євроблях".

"Якщо питання не буде вирішено ми разом з іншими областями готові вирушати на Київ", - зазначають в організації.

Свій намір вже підтвердили активісти з Одеси, Білої Церкви, Рівного, Сум, Маріуполя, Львова, Чернігова, Тернополя, Запоріжжя, Харкова, Кропивницького.

Mukachevo.net отримало офіційний коментар від прес-служби патрульної поліції Закарпаття, де зазначили, що наразі вони базу "євробляхерів" не отримували. Виходить, що і штрафувати водіїв вони поки не можуть.

Нагадаємо, що 15 січня у Харкові та області правоохоронці почали штрафувати власників автомобілів на іноземній реєстрації на суму 8,5 тисячі гривень.

Штраф виписується, якщо виявляється, що машиною керує не та людина, яка за документами ввезла автомобіль на територію України.

Раніше відзначалося, що поліцейські нібито отримали доступ до митної бази Державної митної служби. Нещодавно спроби накладення штрафів у 8 500 грн зафіксовані також окрім Харкова у Херсоні (на відео).

"Авто євро сила" стверджує, що зафіксовані на відео випадки зупинки автомобілів мають ознаки перевищення повноважень з боку поліцейських. Раніше був підписаний меморандум між МВС і громадською організацією згідно з яким штрафи не повинні виписуватися.

"Щоб обґрунтувати несправедливі податки на «євробляхи», влада навмисно демонізує такі авто і їхніх власників. Наприклад, переконує українців, що вживані автомобілі нібито вбивають наше довкілля. Але насправді, як показує дослідження Case Україна, доступні «євробляхи» витіснять старіші авто, що зменшить шкідливі викиди.

Ще влада захищає високі податки на «євробляхи» захистом національних автовиробників. Але роки такого «сприяння» так і не допомогли вітчизняній галузі розвинутися.

Влада не має права диктувати українцям, які автомобілі купувати – вітчизняні чи іноземні, вживані чи нові. Її завдання подбати про дороги, але навіть з цим вона погано справляється", - зазначають в організації.

У поліції переконані, що діють виключно в рамках чинного законодавства і планують поширювати практику застосування штрафів до "евробляхерів" на всю країну.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ю
ю

поліція повинна після зупинки протягом 15 хв оформим протокол або відпускати. Крапка. Якщо поліція незаконно оформила протокол-в суд і оскаржувати. Якщо пройшло 15 хв і протоколу немає, то можна спокійно сідати у машину і їхати...Бо тоді це незаконна зупинка або чекають ююю шоколадку.

МН
май най

якого хрена переходять на мацкальську? То чудо бикує, тикає... Оформити протокол, штраф 170000грн і най гуляє. Бик наглий як х...

ДН
до нижньої марги

отcoceш хіба смачно,а 6лядь ти матірь бола

М
Мішко

чекайте бл@ді мало. типирь си вуберу ище руминський паспорт, та зажену си тритю бляху. дві уже туй мау на мадярський тай чиський паспорт.

Д
Дядя

Туй більшість коментарів від сільського лошари.просто він міняє нікнейми.його жаба дусить,бо він свою бляху вже дорого розмитнив.

A
AО1111ХХ

А шо они хотіли. Возитися на бляхах можна було іностранцям, які тимчасово вїжали на територію. А нашим як то-то возитися на машинах без регістрвції, і не на укрномерах, шо бляхери самі розумні. Уголовку за такоє треба давати, то мошенічество, уклон от податків, нерігістрірована машина. Шо мені тепер тоже може номер укр зняти із машини, і Возитися, якщо мене поліція остановить казати їм що они не мають права мені указувати. Ще раз то доказує що бляхері тупі слабоумні неучі, із законами не дружат. Кримінал бляхи купує бо нема регістрвції, щось вночі украсти, чи когось ограбити, чи попасти в ДТП лишити бляху і утікнути. Потом шукай чия то бляха. Ніде унас не зарегистрирована, і без власника. Бо схема ізначально кримінальна, хто тут постійно проживає не має права на бляхах Возитися. Судити за мошенічество з конфіскацією блях, і штрафувати тарифом розтаможки.

Х
хи..хи...

НА ЭТОМ ХЛАМЕ ТОЛЬКО ЕЗДЯТ ИЛИ ЦЫГАНЕ ИЛИ НАРКОМАНЫ ИЛИ БОЛЬНЫЕ НА ГОЛОВУ С ДУРДОМА ...

Х
хи..хи...

НОРМАЛЬНЫЙ НЕ БУДЕТ ЕЗДИТЬ ЧЕЛОВЕК НА СРАНОЙ БЛЯХЕ !!!

Х
хи..хи...

БЛЯХЕРЫ !!!! ХУЯХЕРЫ !!! КАТАЙТЕСЬ НА ВОЛОСАТОМ МОТЕ !!!

У
УА

Защитникам євроблях - автомобілі які просрочені по ввезенню, не мають страховки або мають но лєві! І дійсно, коли з....дю...ь тобі, на своєму 500євровому корчови на літній лисій резині без тормозів, вийде і скаже немаю нич.... тоді напєшся води...

В
Вася

А наxyя ї мити. Ціла україна зacpaнa.

МК
Мішо Кефа

Шо не вижу євробляху - то все якась немита машина, як і їх владельци потняки

А
АХАХАХ

Євробляхер я тупий,вічно вожусь я бухий.Много міді я накрав,та й на бляху назбирав.На словаки я пішов,ржавий мерс я там найшов.Мерс ти ласточка моя,і на нім дріфтуву я.Мав лем гроші на машину но не маву на резину. І на лисих я покришках п'яний пру пуд сотню з лишком.Я у будь-який сезон пру як кончений г@ндон.

Є
Європа

З мадярськов поліційов він би так не говорив намудро. Сxуярили би го дубінками і у кецови би умнічав

ДА
До АХАХа

По дворови хіба у свому селі будеш газовати. Ти даже в Київ не доїдеш на мітінг бо гроши на заправку не найдеш. Так як і 99% євробляхерів. Ходите у спортивних гатях по городу машині немиті як на сьому відео видно АХАХАХА!

ДН
До наш

Чого кончений? Хоть 2 роки поїздили. В Європі на 2 день би позвонили в поліцію і доложили би

Н
Наш

Кончений народ - блювати от вас хочеся! Бидлота

М
Михайло

Да народ унас добрий,готові зжерти один одного.....

А
АХАХАХ

дякую за коменти,посміявся,особливо з тих отморожених шо горять пердаки....буду возитися усьо життя на машині з єврономерами,і дивитися з мерседеса на вас коментуючих у жигулях,лохи

М
Мукачево

Підтримую . Зателефонувати можна анонімно~102. Покажемо їм , хто в місті господар. Вони плюють на людей , забруднюючи повітря токсичними вихлопами , не сплачують податків , роблять аварійні ситуації і крайнього не знайти , врубають музику на повну (комплекс неповноцінності і нереалізованості в житті) ..... Ці шалапути мають трястися , коли в'їжджають в МУКАЧЕВО. Сидіть по своїх селах , "євродурники"

У
Уточнення

В коменті від 14:11 "до адеквата" ідіот прямо назвав тих , хто чесно розмитнив європейські авто - сільськими лошарами . Задумацтеся , що то за чорти ! Давити їх повсюдно і тотально здавати їх дислокації в поліцію . Поборемо цю нечисть РАЗОМ . РАЗОМ МИ СИЛА !!!

ПП
Павлов Паша

Штрафувати всіх подряд, епоха евроблях в минулому, разом ми сила.

П
Пішті

Що з хамлом говорити так много,на капот і в кецок , у мадярщині уже би лишився і без того черипля і без гроши , а туй статті начитався , то не путін загнав мацкалика оби туй мутив.

Д1
до 15:51

Батерфляй, повернися у дурку!

ДВ
До Василя

Не можеш купити квартиру, будинок-то бомжуй !! Так виходить ??? Ти заздрiснику , коли бачиш дорогi авто на укр .номерах то перед ними знiмаеш шапку та впадаеш в реверансний припадок !!!! Генетично хвора начiя ! НачIя професiональних заздрiсникiв !!! Чм@шники недобитi !!!

В
Василь

Задовбали ті євробояхи і бляхерів. Розтамож і возися а не маєш гроши та на маршрутку. Нічого дешеві понти ганяти та пальці загинути а на заправку не мати . Попадуть ідіоти в аварію а потом не страховки не гроши очи вилуплять «та перебачте» не маєш гроши на українську реєстрацію та вали возитися на словаки на словацьких корчах . Всьо задовбали ті бляхери срані

ДА
До адеквата

Ти розмитнив по порошенковськи ,бо ти сільський лошара!

А
Адекват

Жорсткіше потрібно діяти по відношенню до "євроХЛАМУ" . Стоїть бородате оп?д@ло , мичить , а "руЦкоглаголющий" сегмент відмазує це "євробл@х€рське" ?мо .... Порядок чи базар . Одні розмитнили , інші в -50% теж , а ці най "хитрови€б@ні" . Подивимося , що чекає на ваш металолом .

Ц
Ціґань

8500 уто лупина. Митниця по теперішньому закону, якщо авто перевищило термін перебування, зобов'язана конфіскувати і накласти штраф у розмірі 170 000грн на особу, яка ввозида даний транспортний засіб. Чекайте мало.

Н
Навальный

21 января 2021 года – двадцать первый день двадцать первого года двадцать первого века.

Д
Дідо

Отсоcaти готові євробляхери?

Читайте також