Дешевий газ чи Закарпаття: Ірина Верещук розкритикувала позицію уряду Угорщини

14
9

Віцепрем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук розкритикувала уряд Угорщини, який не підтримує російські санкції за війну в Україні.

Як повідомляє "Європейська правда", критичний допис Ірина Верещук написала на своїй сторінці у Facebook.

"Санкції не підтримують. Зброю не тільки не дають, а й не пропускають через свою територію поставки зброї від інших країн. Фактично на все кажуть "ні". Ще трішки – і риторика офіційного Будапешту буде відверто проросійською. Що це? Хочеться дешевого російського газу? Чи, може, хочеться нашого Закарпаття?", - написала Верещук.

Вона заявила, що навіть не всі сателіти Росії з колишнього Радянського Союзу поводяться так, як це зараз робить офіційне керівництво Угорщини.

"У цьому цивілізаційному протистоянні Угорщині навряд чи вдасться переморгуватись з росіянами та ще й потихеньку наживатись на проблемах сусіда. Треба просто спокійно встати на бік цивілізованого світу. Не повторювати помилок Другої світової, коли Угорщина зробила неправильний вибір. Так, правильний вибір завжди важкий спочатку, але він тому і правильний, що з ним легко потім", - додала вона.

Нагадаємо, глава МЗС Угорщини Петер Сійярто заявив, що Будапешт не підтримає санкції ЄС проти Росії у сфері енергетики, а також виступає проти безпольотної зони над Україною та миротворчої місії, яку пропонує Польща.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

В
Васілій

слава україні

Д
Депутат

Це все заказуха від Сороса одного з власників українського ештеблішменту він ворог Орбана і Орбана мочать тупо перед виборами шоб угорці Закарпаття це 150-200 тис один два голоса в парламенті Угорщини шоб нн голосували за Орбана а таке фото з рукотисканням можна і Макрон підібрати

В
Васілій

не треба кивати закарпатськів угорців. вони также воюють і загібають на фронті а венгрія прінімае біженців і надае багато гуманітарної допомогі

З
Задебов

Так це ж друзі фашисти-рашисти, до них незабаром приєднається походу Австрія, Німеччина. Всі друзі Путлера. Все повертається.

С
сосо

ведуться так, тому що Росатом будує їм АЕС Пакш, а зараз росія ізгой, тому напевно вже і не добудує станцію

Ч
Чех

Най йде нах.. той вонючий мадяр сійярто, най не точить зуби на Закарпаття. Треба вернути їм мадярські паспорта най подавиться, і най на ті паспорта небере допомогу з Євросоюзу.

Н
Неймар

Санкції підтримали, не правда, що ні

І
іштван

Яке закарпаття, там вже угорців немає .всі окрім стариків там немає МОЛОДИХ ЛЮДЕЙ

1
17

Orban kocsog. Хоче член путіна.

Читайте також