Десятки послів приземлились на чартері в Ужгороді для участі в інвестиційному форумі (ФОТО)

12
6

Серед високоповажних гостів - дипломати з Швеції, Японії, Італії, Кореї, Малайзії.

Про це інформує власкор Mukachevo.net з місця події. 

Міжнародним диломатам представлять інвестиційні можливості Закарпаття.

"Посли візьмуть участь в інвестиційному туристичному форумі "Закарпаття - бізнес-центр Європи" та зустрічатимуться із керівництвом Закарпаття і Ужгорода. Представники усіх цих країн вивчатимуть можливість інвестицій свої країн в Закарпатську область. Цей захід стане найбільшою інвестиційною подією в Закарпатській області і дискусійним майданчиком для обговорення актуальних проблем залучення інвестицій і розвитку інфраструктури регіону", - розповідає Роман Мегела, керівник філії "Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв". 

 

Коментарі

П
Правда

новина хороша, але буде з того форуму толку як із козла молока. побачите. за стільки років в україні так і не появилося нормальних інвесторів. чому?????

СК
Степан Крук

Це добра новина! Значить, на кінець, запрацював Ужгородський аеропорт!!!

Д1
до 12:16

Толку з того, що наші будуть їздити майже ноль! Таких клоунів-сказочників, які їздять до Японії та ін. розвинутих країн толпи. А інвестори мають самі все побачити на свої очі!

Д1
до 12:16

Зависть , погана риса характеру . Там нема російського посла . це не погано .

ПГ
партія героїнів

То наші мают їздити по країнах і домовлятися про інвестиції!!!А то ці дипломати приїдуть,увидять розбиті дороги,мусорки,бідних людей і поїдуть собі в ужасі!!!Нема порядку в цій державі з такою владою!!дожилисьмеся

О
Олег

побольше-бы таких новостей!!

Читайте також