Деталі нещасного випадку в Мукачівській дитячій лікарні (ВІДЕО)

9
11

Нещасний випадок в обласній дитячій лікарні.

Маленький пацієнт, чекаючи прийому лікаря, отримав травму черепа. Прикрість сталася просто в коридорі, а причиною став…тенісний стіл. Як масивний спортінвентар опинився у лікарняному коридорі, хто недоглядів хлопчика та у якому стані він зараз – дізнавалася Олександра Берегова.

Коментарі

С
саша

так сталося що у відділенні гематології нам треба було здати однорічному хлопчику кров з вени, повторно. Вперше в дитини кров брали за кордоном. Там одна жіночка медик легко без шуму взяла в нашого хлопчика кров, дитина навіть не замітила. В Мукачеві збіглися три кобили які мучили дитину майже пів години маму до дитини не впускали а хлопчик плакав аж розривався. Пройшло 3 дні а дитина перелякана, в сні кричить, недопускає навіть переодягнутися до себе, кобили не медики а різники. Коли я дав зауваження, що ви дитину мучите, одна марфа відповіла, "у дитини кров звертається, а ми стільки вже брали крові у дітей, ми професіонали." Я зрозумів, що набрали на роботу в дитячу лікарню кобил які за гроші училися, ніхрена там не научилися, а щей дітей калічать. доречі кров у дитини виявилася у нормі, а тупа кобила пудрила мені мозги, бо незнала як викрутитися за нанесенгі болі дитині. Зараз дитина боїться якщо до неї доторкуватися. Чому за кордоном професіонали а унас кобили?

В
Вітя

Мукачівська лікарня має проблеми з порядком та дисципліною персоналу це факт. Там видно непроводяться потрібні перевірки. Звертайтеся в книгу жалоб та давайте про це знатигол. лікарю. Якщо він нічого не міняє йтидальше зі зверненнями. Батьки могли б податив суд. Якого хрена там був цей тенісний стіл? - це головне, а не те що тамбігаладитина. Це дитяча лікарня і дитина там має мати такі умови щоб хочаб не пошкодити себе.

Х
Х

я сам був свідком там в лікарні,коли батьки не дивилися за своїми дітьми.Дитина бігає по ступенькам етажа,дивиться з верхнього етажа на нижній,головою вниз.А медперсонал дає зауваження дитині,а батько іще в придачу кричить на медперсонал,шо напали на його дитину.

ДП
Для Простак

Все поняли уже что вы полный "простак", не надо это еще раз доказывать своей тупостью.

П
Простак

Всі кругом винуваті, лише не батьки ? А може то взагалі за все має відповідати нинішня "злочинна влада" ? А батьки мають лише зачати дитину, дістати "дєтьські гроші" і все ? По Закону - за дітей ВІДПОВІДАЮТЬ батьки. Крапка.

Q
Q/H

Відповідь Простак ;Жаль що не твої діти та рідні.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

рік тому дитина випала з 3-го порвеху тієї самої лікарні.

1
111

У нас, як завжди свого треба вигородити, перенести з здорової голови на хвору. ГАНЬБА!!! ГРІХ БОЖИЙ ВАМ!!! Якщо винні то хоч уже чесно зізнайтеся в цьому, не травмуйте морально людей.

П
Простаку

побачилиб тебе на місці родичів!як би співав про курку!

Я
Я

Простота хуже воровства(поговорка) Простак- дурак ( по смыслу) Какая подпись , такой и текст. Мозги хоть иногда включать надо прежде чем писать такого рода обвинение несчастным родителям пострадавшего мальчика.

П
Простак

Батьки винуваті. З таким же успіхом дитина могла ,наприклад, залізти на пальму яка в горшку стоїть у вестибюлі (можливо), впасти з пальми і знову ХТОСЬ ВИНУВАТИЙ ? Як кажуть: " Причому міліція, якщо куриця сдохла !"

Читайте також