Дев’ять фактів про торгову марку Vivienne Sabo

32
0

Бренд декоративної косметики Vivienne Sabo пропонує якісні товари за доступною ціною.

Пропонуємо дізнатись більше цікавих фактів про торгову марку, після яких захочеться спробувати їх вироби ще більше.

  • Назва Vivienne Sabo належить молодій парижанці, яка в 30-х роках минулого століття вивчала хімію в Сорбонні та захоплювалась виготовленням косметики. Рецепти та життєві історії вона записувала в своєму щоденнику. Разом з коханим Луї вони мріяли відкрити власну компанію з виготовлення засобів для шкіри, але їм на заваді стала війна. Луї вступив до рядів Спротиву, а зовсім скоро Вів’єн отримала звістку про його смерть. Про долю дівчини після війни, на жаль, нічого не відомо, адже вона перестала вести щоденник.

  • Символ торгової марки — фіалки, обраний не просто так: саме їх Луї дарував Вів’єн кожного весняного ранку. Ця традиція з’явилась, коли дівчина розповідала історію кохання Наполеона та Жозефіни. Імператор кожного року в день річниці весілля дарував коханій букет фіалок, які та так любила. Перед тим, як Луї пішов захищати Францію, він залишив Вів’єн фіалки у горщику, які зів'яли за тиждень до звістки про його смерть.
  • Косметику Vivienne Sabo виробляє корпорація «Градієнт», до представників якої потрапив щоденник дівчини. Їх надихнула історія кохання молодих людей, а також вони знайшли рецепти засобів, які змогли адаптувати до реалій сучасного макіяжу.
  • В 2011 році світ побачив новий роман французької письменниці Клодін Бомон «Париж, фіалки та любов» про життя самої Вів’єн та її коханого Луї.
  • Найпопулярніший товар виробника — об’ємна туш для вій Cabaret. Вона потрапила в косметички багатьох зірок, які залишили про неї хороші відгуки, чим і спричинили небувалий попит на продукт.

  • Торгова марка турбується про навколишнє середовище та одна з перших компаній масс-маркету запустила колекцію засобів для сталого макіяжу. До неї входять база для повік та гель для брів Fixateur.
  • Крім декоративної косметики, бренд пропонує аромати. Парфумерна колекція вийшла 2011 року та нараховує шість композицій, серед яких є цитрусові, фруктові та квіткові запахи.
  • У складі косметики застосовуються натуральні компоненти, а завдяки тому, що формула була дороблена компанією «Градієнт», вона містить ще більше корисних речовин, які доглядають за шкірою.
  • Бренд працює для молодих дівчат, якою колись була Вів’єн — та, якою ми її знаємо: молода, романтична та амбіційна. Про це говорить навіть пакування засобів: вінтажний стиль нагадує про Париж 30-х років.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також