ДФС попередила євробляхи про "фейкових" брокерів, які оформлюють автівки "лівими" документами

6
5

Не дивно, що такий вид шахрайства з'явився саме тепер, адже багато "євробляхерів" наразі намагаються розмитнити свої автівки.

Як зазначають у державній фіскальній службі, Шахраї представляються водіям брокерами. Вони домовляються про зустріч де вимагають гроші за допомогу у оформленні автомобіля.

Після отримання грошей ліві брокери видають підроблені документи — митну декларацію у паперовому примірнику та посвідчення про реєстрацію транспортного засобу.

Представники ДФС зазначають, що такі документ містять суттєві помилки.

— Наголошуємо, що ознаками підробки митної декларації є декларація, яка заповнена в паперовому вигляді, при цьому використовуються особисті номерні забезпечення митниць, які вже не існують (наприклад, Київська регіональна митниця), - додають у ДФС.

Всіх водіїв закликають бути уважними та не звертатися до митних посередників, які не розташовані на території місць, а особливо не користуватися послугами тих «брокерів», які здійснюють свою «діяльність» з транспортних засобів.

Нагадаємо, закарпатські митники оформили вже 1500 євроблях на майже 97 мільйонів гривень.

Коментарі

ДН
до нижньої марги

ціцяй куй маржино тупа.ти ЛОХ)))

В
Вікі

Обично такі правдоруби то люди які в цьому житті кромі цуравої біціглі нич не мають зато туй і бризгавуть свойов завистью.

В
Варіант

Слышь ты пень лесной правдонедорубаный 100 процентно растаможеной кусок дерева -утухни дичь лесная.ты трухлеть лашарная рубанись наглухо иначе можешь в расход шуркнуть.

Р
Руля

Ти козел Правдоруб!!! А ти ко?? Україна бляхер? Чи ти лошара мамин синок який забився у підвалі десь,а туй в інеті пишеш понти?!

П
Правдоруб

Слава лохам-євробляхерам!!!

Читайте також